Bli med på tur med min nye reiseblogg

Jeg har satt sånn pris på å ha dere med på ferden med Inspirato, og jeg blir oppriktig glad om dere har lyst å følge meg videre! Jeg trenger både selskap, innspill og tips og ideer.

Min splitter nye blogg heter Norwegian Days og er en rendyrket reiseblogg hvor det blir litt mindre fokus på småbarnstilværelse - og mer fokus på mine reiser, opplevelser og anbefalinger. Jeg vil dele av hva jeg gjør, hvordan min hverdag er - og hvor jeg drar hen når jeg reiser rundt med Emmeselle og besøker ulike spennende steder og fotograferer/skriver for å dele med dere.


 

2 kommentarer

Alexandra Emilie

22.08.2016 kl.11:30

Utrolig fine bilder :)

Tina

01.02.2017 kl.17:04

Fantastiske bilder. For en herlig baby :)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

31, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits