Første søndag i advent

Søndager har virkelig blitt en skikkelig innedag her hos oss. En dag der vi bare gjør ingenting uten å ha noe tidspress eller målsetning for hva som må eller bør gjøres.

Max får krølle seg sammen med film eller tegnesaker og bare tusle rundt i pysjen dagen lang om han vil. Vi finner som regel på aktiviteter på lørdager, så litt dødtid tror jeg er greit også. En stund for at barna får lov å gjøre ingenting og forhåpentligvis kjede seg litt. I mellomtiden blir det ryddet bort sommerklær, bakt brød, svart på eposter, sortert sokker, vasket klær og fikset smådetaljer. Vi er jo sammen selv om vi ikke underholder dagen lang.

I går var det første søndag i advent og vi var inne nesten hele dagen og jeg fikk gjort unna masse forefallende. Vi fikk også på plass adventsstemningen og bakte noen pepperkaker hos naboene før middag. Adventsstjernene kom på plass i vinduet, vi fant fram kongerøkelsen - og de brente mandlene fra julemarkedet fikk kjørt seg.Ha en fin adventsuke :-)

Én kommentar

J.

01.12.2015 kl.10:12

God førjulstid :-D

Jeg lurer på om det er mulig å få farvekode på den gule kjøkkenfarven din? Prim, lissom? :-D

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits