Det tristeste i verden for en fireåring

Radioen spiller sørgmodige klassiske stykker og vi drikker kaffe. Max sitter på fanget.

Max(4): Pappa, du må slå av denne sangen. Den er så trist!

Pappaen: Men den er jo vakker! Litt trist, men mest fin? Synes ikke du den er litt god å høre på?

Max: Jo... Men nei. Jeg blir bare så ...trist.

Pappaen: Men hva tenker du på når du blir trist? Sånn så trist at vi må slå av radioen. Er det en trist historie? Fortell meg hva som er det aller tristeste i hele verden.

Max: At jeg kanskje ...mister dere på butikken.

Eller... At jeg eksploderer.

5 kommentarer

Mittfamilieliv

23.11.2015 kl.19:14

Haha, gullkorn <3

Caroline

24.11.2015 kl.09:17

Hahah, det var triste saker!

Husker det var en spesiell sang pappa pleide å spille i bilen som alltid fikk meg til å stortute som barn. Aner ikke hvorfor, eller hva slags sang det var, men den begynte skikkelig sånn rolig, med suselyder og forsiktig musikk, og jeg grein HVER gang. Traumatiske greier.

Victoria Bryde

24.11.2015 kl.10:39

Sukk <3 For en godbass...

Inspirato.blogg.no

24.11.2015 kl.18:12

Caroline: Max hører sang som går i moll, og utbryter et buuuuu. "Pappa, er du veldig gammel? Jeg vil ikke at du skal dø!" Noen er tydeligvis mer sensitiv mot melankoli enn andre. ;-)

Inspirato.blogg.no

24.11.2015 kl.18:14

Victoria Bryde: Synes alltid det er så spennende å få vite hva de faktisk ser for seg av kriser her i verden. Hvor ille kan det bli i verdenen til en 4-åring som lever i en relativt beskyttet boble der han har alt han trenger og vel så det? Jeg blir også nysgjerrig når Micki (4mnd) drømmer og klynker ulykkelig. Hva drømmer hun egentlig om? At sokken har krøllet seg ? At melken ikke har riktig temperatur.....?

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits