Rolig innesøndag

Ute er det kaldt og surt. Det er overraskende få mennesker ute i dag på denne kanten av Oslo, selv om vi befinner oss midt i byen. Lysene er slått på i de fleste vinduene, og bare en og annen person har dratt på seg kåpe og skjerf for å løpe på den søndagsåpne butikken ovenfor oss for å kjøpe sofakrokvennlig middag. Lufta står liksom helt stille der ute, bortsett fra når den store, blå trikken skjærer gjennom og sender en hul og brummende vibrasjon gjennom gatene.

Vi har også vært de lysende vinduene i dag. Inne har det blitt ryddet, laget god mat, tittet på barnefilm, vasket klær og kost med baby. Det har vært en skikkelig innesøndag - og det er så deilig innimellom. Å bare få fikset alt man ikke har tid til å pusle med ellers og samtidig få være sammen uten noen planer og mas. Det har vært en sånn usminket dag i ullsokker og en hårklipe i håret. Vi har hatt litt besøk, laget kveldsmat til våre gode naboer og gjort oss klare for en ny uke. 

Kjenner det har gjort godt. Håper dere også har hatt en god helg.

Jeg har forresten fått nytt kamera og kjenner allerede at det er lettere å knipse litt flere bilder og dele mine hverdagsøyeblikk med dere litt oftere. 

Nye stoler har jeg også kjøpt. Veldig fornøyd! 

Tar gjerne kommandoer fra dere for å ha en unnskyldning for å leke litt mer med dette nye kameraet som jeg skal bli bedre kjent med :-) Noe dere vil jeg skal dele litt mer av og ta bilde av?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits