Kjærestepar på byen POST BABY

I går kveld tok vi oss en tur ut sammen, helt alene - for første gang siden Micki kom til verden. GJETT om det var hyggelig da! :-)

Det var for kvelden "Winemakers Dinner" hos Bølgen&Moi på Høvikodden, hvor jeg aldri har vært før bortsett fra at Henie Onstad-senteret også selger Emmeselle og jeg kjenner til dem som kunstsenter. (Litt morsomt å tenke på at vi hadde en nesten lik Bølgen&Moi-kveld som feiring også etter Max hadde kommet til verden.)

I alle fall! Vi ble invitert på en fantastisk god femretters middag og fikk servert champagne til alle rettene fra champagnehuset Boizel, som helt siden 1834 har hatt rykte på seg for å være en av verdens beste champagnehus. Vi fikk høre på og snakke med familiens 6.generasjon av vinskapere og det var utrolig inspirerende og fint å høre hvordan de lager de ulike vinene og hvorfor ting er sånn og slik. Jeg tror jeg fikk to nye favoritter som jeg skal få tak i til nyttårsaften! 

Jeg kjenner jeg blir litt småsulten helt på nytt når jeg mimrer om gårdagens fantastiske oksetartar, kveiteceviche med pasjonsfrukt, grillet tunfisk og posjert vaktelegg, rypefilét med jordskokk og dessert med en moderne bondepike-vri... Det blir liksom ikke helt det samme med knekkebrød og ost i dag, kjenner jeg.
Og om noen skulle legge merke til det: Ja. Blondineperioden min ble en meget, meget kort affære!

Nyklippet og nyfarget er jeg klar for julebordsesong! I kveld: Julebord med en drøss illustratører. Gleder meg!

God helg :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits