Lørdagstur i Bogstadveien

(Inneholder produktplassering)

For en deilig helg! Formen har snudd, stemmen er endelig tilbake og vi har bare vært hjemme på Bislett og kost oss masse i helgen.

Har hatt en sånn ta-igjen-alt-av-man-har-glemt-helg der jeg har fått sortert ut sommerklærne, stablet vekk sandalene, brettet skjerfene, fyllt på i skapene med alt fra håndsåpe til vaskemidler til dopapir og bleier. Jeg har til og med vært tidlig ute og startet på adventskalenderprosjektet, som jeg skal skrive litt om når jeg er helt redo.

Det er ikke alltid man får tatt seg tid til å handle de der smågreiene, som strømpebukser, små votter og andre ting som er fint å ha nå når det blir kaldere. Det som bare mangler når man trenger det. Det har vært så deilig vær i Oslo i det siste. Ikke alt for kaldt, fin høstsol og masse løv som knitrer på bakken. Her er noen bilder fra den lille familielørdagen vår iført flate sko og med Micki i barnevogn og ny deilig vognpose med på lasset. 

Det er bra deilig å bo et steinkast fra Bogstadveien, spesielt i sånne helger. De aller fleste dager slipper vi å bruke verken trikk, buss eller bil. Vi bare tusler dit vi skal. Lukus. 

Det er så rart. Vi har blitt en sånn liten familie med to små barn. Helt merkelig. Den største er ikke så liten lengre, heller. Tenk at da jeg startet denne bloggen var jeg gravid med Max (!?) Det er fem år siden, det. Nå har vi en stor som driver og klatrer på alt han kommer over, og en liten bylt i en skinnpose.

Jeg får fullstendig gåsehud bare av å SE på denne vognposen. Den er så myk, så svær og tung og deilig! Hvorfor lager de ikke sånne for voksne?! Micki bare forsvinner inni den mye lammeulla og sovner av bare jeg triller en halvmeter. Ah, så deilig hun har det. 

Posen kommer forresten fra Nordlys. (Den er på salg på Jollyroom akkurat nå!) Jeg synes den er ti ganger deiligere enn Voksiposen, spesielt for de minste som ikke har på seg vintersko og er ut og inn av vognen hele tiden. 

Første stopp: Godt Brød. Max bestemte at vi måtte ha kaffe og skolebrød-pause før vi skulle gå.

Den med ekstra mye gult på, vil jeg ha.

Skal sies at halve bollen gikk til Bislettspurvene.

Så fine og gode de er, stas at de kommer helt opp på bordet og gjerne sitter og ser på deg fra en ledig stol rundt bordet.

En ekte bylørdag :-)

Muligens årets siste utekafétur, da.Er sommeren snart her igjen...?

På Bislett Blomster er det sommer fra mars til desember, heldigvis. Det hjelper litt på.

Max synes det var urettferdig at denne hunden ikke fikk bli med på kafè og måtte stoppe opp og trøste han litt.

Sukk... Enn å bare få ligge nedi kurven der, pakket inn i myk ull og bli trillet rundt mens du titter opp og ser bare kjente fjes. Tror ikke de har det så fælt, de bebisene.

Men vi hadde ikke det direkte trasig, vi heller. Det tar endel dager å bli vant til å ha byttet hårfarge, altså! Jeg skvetter til hver bidige gang jeg går forbi et speil eller et butikkvindu. 

Hvem er hun som stirrer sånn på meg...? Hva ser du på?? Iiiiik! Det er jo meg selv! Bare bittelitt fremmed :-)

Etter vi hadde tuslet rundt et par timer og gjort alle ærender på lappen, snublet vi over Lydia, som vi dro med oss hjem på middag etterpå :-)Livet er godt :-)

Ha en deilig uke! 

Er det bare meg som liker mandager...?

2 kommentarer

Hilde

09.11.2015 kl.15:31

Så fin du er på håret! :-D

Har bleika håret selv for en stund siden, men er foreløpig litt for gult etter min smak. Er en prosess det der altså ;-)

Inspirato.blogg.no

09.11.2015 kl.22:18

Hilde: Tusen takk! Jeg venter på å farge det i en grånyanse, det er en prosess ja! Du får bare farge på nytt igjen - velg en farge med lilla nyanse! Da blir det kaldere blond.

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits