Värmland

Her kommer noen naturskjønne knips fra helgens utflukter. Jeg synes vi er så heldige her i Oslo, hvordan vi kan kjøre bare korte turer og være på så veldig ulike destinasjoner. Bondelandet er i grunn bare en svipptur unna Bogstadveien. Fjellet likeså. Strand og sjø er like ved, skogen er heller ikke langt unna. 

I helgen dyrket vi de svenske skoger - og møtte kyr og andre landlige skapninger.

Max elsker dyr og vegrer seg aldri for å løpe bort og hilse på en ku som han antar er like sosial som seg selv.

Deilig å kjøre bil rundt i de fine fargene, men jeg lengter etter sommeren! Tror dette er siste innspurt av høsten før det er minusgrader og slaps i hele verden. 

Max har flyttet inn i høstdressen sin :-) Litt i største laget fremdeles, men antar den passer ca i neste uke?!

Micki pakket inn som en liten rullekebab i bilstolen sin. Jammen vokser hun ikke i et forrykende tempo, hun også. Redd!

Halloweenpyntet busk!Enn å bare få ta seg en frisk liten høstpowernap i solen. Er såå sjalu på den lille i take-awaysengen som ser usannsynlig deilig ut! For et genialt møbel :-) 

Ute på trask og oppdagelsesferd på landet. 

3 gutter på 3 ,4 og 5 år som har funnet noe svært spennende langs veien, skal vi tro observasjonsstilen her... 

Hårete tusenbein!!! Overalt! En boks full av dem gjorde hele turen.

Oppdagelsesferd også for de voksne. Vi besøkte en antikvitetshandler som hadde så usannsynlig mye stæsj i huset at det gikk bare an å få øye på 20% av varene, de som tilfeldigvis stod lengst frem. Helt ville tilstander! Jeg elsker antikkshopping, men i dag ble det ingen kjøp - jeg ble helt svimmel av å gå der inne!

Antikkshopping med barn er dessuten ikke verdens enkleste sak. Vi hadde nok med å holde de største barna UTENFOR huset slik at vi kunne dra derfra uten å ha knust for store verdier. Puh...Nå er uken godt i gang og jeg prøver desperat å riste av meg denne influensaen som har vart i over to uker. Feberen kommer og går, og så mister jeg stemmen litt. Harker og hoster og har tidvis vondt i ørene, så nå er jeg skikkelig lei. Trør rundt i et rotete hus og får verken gjort noe fornuftig ELLER hvilt meg skikkelig. Det tar litt på å være syk når man har baby midt oppå seg.

Nå venter sofaen, et teppe og en stor kanne med peppermyntete som jeg drypper masse peppermynteolje og honning oppi. Det føles som det virkelig gjør susen når man må lukke øynene over teen sin. Om ikke dette rensker opp i systemet, så vet jeg ikke. 

Ha en fin tirsdagskveld, dere :-) Håper dere er friske og raske!

2 kommentarer

03.11.2015 kl.21:27

Hei! Lurte på hvor denne overfylte antikk- butikken holder til?? Eventuelt hva den heter? :-)

Inspirato.blogg.no

03.11.2015 kl.22:49

Anonym: Akkurat hva den heter vet jeg ikke, men den ligger i skogen utenfor Sunne noe sted. Ble tatt med dit av våre venner så detaljert sted er noe usikkert....! Google vet sikkert ;-)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits