Fem fine frøkner > Sølvguttene

Max (4) har stått opp. Han er som alltid i godt humør. Han synger en god morgen-sang som han må ha lært i barnehagen. Jeg kler på meg på soverommet og hører på en helt klassisk frokostsamtale mellom far og sønn her i huset.Mannen: Så flink du er å synge, Max!

Max: Takk, pappa. Har du hørt den God morgen-sangen før?

Mannen: Nei, aldri! Er den ny?

Max: Nei, litt ny, men nå har den blitt gammel.

Mannen: Kanskje du skal synge i Sølvguttene når du blir litt større?

Max: Synger Gabrielle der?

Mannen: Gabrielle?

Max: Ja...? (synger) Fem fine frøkner oppi klubben, vi befaler, skru det helt opp i himmelen! Om det er fem fine fyrer.....? GABRIELLE.

Mannen: Nei, Gabrielle synger definitivt ikke i Sølvguttene.

Max: Da vil ikke jeg synge i Sølvguttene heller. 

 

 

God morgen!

3 kommentarer

cuskima

16.10.2015 kl.14:18

smarte sønnen din <3

hilsen Bergenser ;D

Ane

17.10.2015 kl.14:30

Hei

Kan jeg spørre hvor mye du betaler for neglebe, og holder de 1 mnd? Jeg er så lei av å file og lakke og kunne tenkt meg å slippe å tenke på det:)

Inspirato.blogg.no

17.10.2015 kl.14:37

Ane: Spørs hvor du legger dem da, men det koster rundt 7-800,- for shellac med geléforsterkning. De holder helt til de vokser ut, så det spørs jo hvor lenge du gidder å se på halvutvokste negler. Jeg går som regel hver 4. uke. (Eller mellom 3 og 5 uker et sted) Lakken flasser ikke av, og neglene knekker ikke heller. Det er den eneste måten jeg får neglene mine til å vokse, for mine bare flerres opp for ingenting. De knekker ikke engang, de bare bøyes. Har gumminegler! Dette er genialt for sånne som meg :-)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits