Den optimale vinterdressen på salg!

Inneholder sponset produkt

Som småbarnsforeldre har vi testet litt av hvert av yttertøy gjennom flere barnehagesesonger. Vi vet alt om vær som skifter flere ganger i løpet av dagen, dresser som sklir opp i ryggen og gjør småtten kald på ryggen og våt på rumpa. Om knapper som sitter for godt, om hetter som ramler av og føtter som har for stram strikk rundt ankelen.

 

Derfor føler jeg at jeg nå vet mye bedre hva jeg ser etter når jeg skal kjøpe ny dress til en ny høst og vintersesong i barnehagen:

  • Dress i én del som barnet kan kle på seg selv. To deler blir for mye jobb, baller seg til og sklir lett opp - og stakkaren får snø og slaps på ryggen. 
  • Den må være vanntett OG puste slik at det ikke blir klamt og tett inni. Samtidig må den kunne brukes til slapsete dager uten at vannet trenger inn når de ramler i sørpa.
  • Den må kunne brukes både på høsten og vinteren. Snittet må altså være romslig nok til å ha et ekstra lag ull inni for kalde turdager, men ikke svømme i dressen hele høsten. 
  • Den må ha reflekser på seg så barnet slipper å tenke på refleksvest og annet nips når de skal leke ute om kvelden.
  • Den må ikke være for stram i føttene, men ha solide fotløkker for å holde seg på plass over sko eller støvler. 

Vi har fått velge ut årets vinterdress fra Jollyroom, som vi allerede har testet og føler lever opp til kravene våre. Den vi valgte er fra svenske Nordbjørn som lager barneklær for skandinaviske forhold. De kjører tilbud på alle sine ytterklær akkurat nå og denne feks. er satt ned fra 1099,- til 799,- Kanskje et greit høsttips nå når sesongvarene ofte er på fullpris? Nå er i alle fall vi litt mer rustet for det kalde halvåret som kommer.
Max synes det var superdeilig å krype inni en god og varm dress som han kunne leke ute i en hel dag uten å bli verken kald eller klam. Han var med pappaen sin på rally og radiojobb på Hamar i helgen og har storkost seg på guttetur som endte med flere nye venner og lek utendørs i to fine, men sure høstdager. Enn så lenge har han klart seg votteløs og med joggesko på bena, men nå synes jeg allerede at jeg kjenner høsten snikende. Det er kaldere inne i leiligheten og sommerjakkene gjør definitivt ikke jobben utendørs. 

Vi har hatt en rolig uke og fått pulsen litt ned igjen etter hektiske tider. Jeg og Micki har vært hjemme alene og kost oss litt på sofaen med Graham Norton på skjermen. Om du ikke har sett på talkshowet hans enda, så vet du hva du kan gjøre i dag :-) I går var jeg på silketrykk-workshop helt uten barn i det hele tatt - og det var nesten helt absurd å sette seg inn i bilen uten barnestemmer og tusen spørsmål. Veldig deilig, men samtidig så godt å få samlet gjengen igjen. I dag skal vi ha innesøndag og bare bygge lego, drikke kaffe med en laptop på fanget - og lage søndagsmiddag. 

Ha en finfin søndag! Nyt høsten så godt det lar seg gjøre :-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits