Å trene igjen etter svangerskap...

Usj. Er det noe som er mer demotiverende enn å starte å trene igjen etter man har bedrevet rovdrift på kroppen et år i form av å fylle den med nye småfolk?

Svaret er nei.

Kondisen er én ting, styrken er en annen... Men at hele kroppen og holdningen kan få til å se ut som en kollapset kleshenger i bortglemte øyeblikk, er mildt sagt skuffende.

Ikke bare må vi i dag trene for å bli en #fitmum #jummymummy #nammemamma #whatever - men jeg personlig må faktisk trene for å i det hele tatt få til å bære vekten av mitt eget hode. For å unngå at skuldrene mine kollapser foran. Det er triste tilstander i kroppshuset for tiden. Å være tynnfeit er verre enn å være litt gladfeit.

I dag har jeg travet Oslo rundt på jakt etter rumpa mi. (Sist sett i 2013, ca sju centimeter lengre nord) Jeg fant den ingen steder, men plukket opp et par solide gnagsår på jakten.

Har nemlig forflyttet meg mange, mange kilometer i dag - noe jeg heller ikke har gjort siden lenge før bekkenløsningen sparket fot på meg. Det kommer seg.

Stay tuned for årets første sit up om få strakser! Spenningen stiger!

Men først, et par mobilknips fra dagens byvandring/klatring.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits