Mammapermisjon? Tja, sånn passe!

Jeg skulle vel strengt tatt sløvet i sengen nå sammen med det nyfødte nurket som sover. Bestilt en kaffelatte på nabokafeen. Jeg skulle vel kanskje helst bare ha nytt godt av foreldrepermisjonen og bare fått lov å være mamma på heltid. Dét hadde kanskje vært noe det, men det er ikke alltid like lett når man ikke har en helt A4 hverdag.

Om bare 3 uker er vi i gang med messe, lansering av ny serie plakater/trykk og kort. Våre forhandlere må også mates, pleies og stelles - ikke bare den lille her hjemme. Ja, og så lanseres boken min offisielt - tjoho! Frem til da hjelper det ikke om jeg stikker av og forsvinner inn i mammaboblen, da stopper liksom hverdagen opp.

Heldigvis kan jeg og pappaen bytte litt på rollene og han har vært innbytter opp til flere ganger allerede, slik at jeg får klargjort det jeg ikke har kommet i mål med enda. Babyen er fremdeles i sovemodus og deler av dagen hennes går med på å ligge med armene rett opp og nyte drømmeland. Så trør jeg til med pupp når det trengs og pappa trør til med deltidsjobbing slik at jeg får slukket en brann eller to. Vi får det jo til å fungere på et vis! 

Dette er innspurten før årets store hendelse, så det ville blitt litt feil å bare flate ut akkurat nå. Det meste er heldigvis i boks allerede, så nå er det bare litt TLC og planlegging som må på plass. Noen tråder må trekkes i og nettbutikken trenger litt tilsyn etter lang tid med likt innhold. Vi får mange nye motiver som jeg gleder meg til å endelig vise frem, og et litt nytt fokus er på plass i kjølvannet av boklanseringen. Og så får vi bare håpe at folk mottar nyhetene med åpne armer. Jeg er litt ekstra spent i år kjenner jeg. 

Forresten! Er dere KLAR over hvor usannsynlig deilig det er å være kvitt bollemagen?? Det er som å gå fra å føle seg som Noas ark - og nå plutselig føler jeg meg mer som en liten speedbåt. Eller, kanskje ikke en speedbåt. Enda. Men i alle fall en klassisk trebåt. En glad og tilfreds nyoljet snekke i en idyllisk skjærgård. Speedbåten er jeg kanskje et par kilo og noen runder på treningssenteret unna, men jeg stresser ikke av den grunn :-)

Legger ved et par bilder fra hjemmekontoret mitt og en av høstnyhetene. 

Se forresten Instagram for bilder av pappatricks for babysoving på kontoret. Ler meg i hjel. (@inspirato.no)

Ha en fin onsdag, med ferie eller jobb! 3 kommentarer

julieeannaa.blogg.no

29.07.2015 kl.13:38

Kjempe fin blogg! håper dagen blir super fin<3 God sommer videre:) hvis du har lyst kan du jo gå innom min blogg også?

Angela

29.07.2015 kl.19:24

Wow, så flink du er som klarer å håndtere alt dette med en liten en. Er mamma til en på 1 år og gir deg full cred! :-)

K

31.07.2015 kl.22:26

Wow! Jeg synes det var tungt nok å fortsette som student de første månedene, men det var jo langt mindre arbeid og jeg hadde seks uker permisjon først :-)

Deilig å bli kvitt magen ja - man svever jo nesten!!

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits