Sol i Stensparken og ettermiddag i bakgården

Om dagen min har vært produktiv?

Ikke i det hele tatt. 

Om du ikke teller underholdning av fireåring som bittelitt jobb da, men bortsett fra dét: Fint lite. 

Vi har tittet på store hunder, små hunder, hårete hunder, de som er redde for vann og de som helst vil være våte hele tiden. Og Max har kastet pinner til et par av dem. 

Fireåringen får alltid nye venner der han er - og i dag var det ekstra kjekt siden de hadde BÅT og da var det bare å skru på sjarmen. Ut på bøljan blå i en gul og rød drøm av en oppblåsbar skute. 

"Mamma ser du at jeg dusjer??"

Hjem for å kombinere lunsj med besøk / barnelek / snekring i bakgården. Og sol. 

Sosialt med lunsj i bakgården med utsikt til menn i arbeid. 

Pasta, kylling, fløtesaus, squash, rødløk, hvitløk, grønne erter, pepper og plommetomat. Safe bet!

Godt med ferie sammen med mine glade gutter.

Iste på tank, også lurt i solsteken!

Tegnestund med kritt etter lunsjen. Stor stas! Kunsten varer nok ut natten, det er nemlig meldt et sinnsykt regnskyll med lyn og torden i morgen. Det blir litt deilig!

"Mamma, vi tegner en seilbåt og en sjørøverskute med kanon. Nei, vent! Jeg skal tegne et jagerfly! Nei, forresten! En rakett! Med MASSE flammer!!"

Min utsikt....

"Romraketten må ha flammer som går HELT bort til porten!"

Max har besøk av hans kommende brud. De sier at de har bestemt seg for at de skal gifte seg.

"Max, hva er det egentlig å gifte seg?"

- Det er å bare kose seg sammen!

"Det var godt forklart. Men hvordan gifter man seg?"

- Da tar man bare på seg uniform og tar med seg sverd. Og så må hun ha på seg hvit kjole og være veldig fin.

Inntil videre blåser de bobler og tegner på bakken. Skal sies at de koste seg veldig sammen, da. Sånn helt uten uniform og sverd, men med shortsen på feil vei.

 

Det går ikke en dag uten at ett eller annet verktøy/prosjekt dukker opp her hjemme. (I dag: Konstruksjon av støttebjelke som skal festes inni trappevangen på kjellertrappen vår for økt stabilitet.) 

"Pappa, nå har du vært en skurk igjen og nå MÅ jeg bare sette deg i fengsel! Her, hold i denne kroken så du ikke stikker av så lett!"Nå venter sengen og en tidlig kveld. Jeg er helt skutt etter bare å ha vært tilstede hele dagen, brukt for mye tid på en hard stol og forflyttet meg frem og tilbake for å fikse ting og tang for den lille rakettkonstruktøren / fengselsvakten / kunstneren / frieren. Nå verker det både her og der og overalt, cirka. Men for en fin dag, da. Har forflyttet meg toppen 300 meter fra ytterdøren da, så jeg kan vel egentlig ikke klage. 

Men i natt skal jeg drømme om å få tilbake kroppen min... Sukk! :-)

Én kommentar

Mira

06.07.2015 kl.11:17

Hei!

Har du trukket en vinner av Avent pumpe?

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits