Helgekos, sykkeløving og engangsgrill.

Plutselig var det helg. Jeg har vandret rundt i et minikoma og får ikke helt med meg hvilke dager som kommer og går, så da Max fortalte meg at det var fredag, så var det nesten som en hyggelig overraskelse selv om jeg selv har fortalt han det kvelden før. Jeg tror jeg har ramlet sånn smått inn i ammetåka allerede. I alle fall er det greit å ha noe å skylde på.

Max fikk seg endelig sykkel i forrige uke, og det var selvsagt stor stas. Han boblet av stolthet - og her om dagen tok jeg han i å gi sykkelstyret en nattasuss. Smelt. Det tok han ca 2 turer i parken å knekke sykkelkoden - der jeg forventet at vi skulle bruke hele sommeren på å trene. Tydeligvis har tohjulssparkesykkelen vært effektiv for å forstå balansegreia, for han sykler og sykler uten noe problemer. Det er verre med start og stopp, men alt i mellom har han kontroll på (mer eller mindre)

På lørdag måtte vi feire sykkelmestringen med en liten piknik i parken som vi er så heldige å ha rett utenfor vinduet. Over 25 grader var det også. Deilig. Vi kjøpte med oss engangsgrill, pølser, vannmelon, nøtter og saft og tok oss en liten stund på piknikpleddet - før vi måtte se mer på den lille balansehelten. Etter noen knall og fall ble han og sykkelen litt uvenner og vi bestemte oss for å dra inn igjen og ikke sykle noe mer på en stund. Han var litt sinna og skuffet på sykkelen som bare veltet når han ikke hadde nok fart. Han lovte den tohjulte at forholdet deres var definitivt OVER. Uvennskapet varte helt til i dag. Pappa inviterte på kjøretur til et litt mer landlig sted de kunne øve sammen, så det ble ny piknikoppakking og tur til landet på de to. Alle vonde følelser var glemt og søndagslykken var i boks. 

Jeg har - som de fleste andre dager - vært hjemme og vært høygravid. Det har blitt vasket litt klær og sortert litt kontorsaker. Og hark, det som startet med en liten støvtørking i bokhylla og endte opp med full fargekoordinering på alle bøkene. (Se bilde på Facebook) Så nå er mitt lille bibliotek Gaypride-vennlig, det passer jo fint med helgens hendelser og politiske seiere for de homoseksuelle. Yay! ROGGBIF for alle pengene. Øvrige aktiviteter for dagen har vært å sovne med lunsj-skje i handen på sofaen og ikke våkne fra døsingen før en time senere, helt forvirret. Hvor er jeg? Hvorfor sover jeg? Har jeg gjort alt jeg skulle gjøre i dag? Nehei. Ikke? Greit, men da sover jeg like gjerne en time til.

Så jeg la fra meg skjeen og døset videre enda en time. 

Alt i alt, en fin helg. 

Ha en fin søndagskveld og en strålende ny uke fra i morgen av :-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits