Du vet kjæresten lider av klassisk mannehjerne når...

...Du sender han på butikken før leggetid for å kjøpe dopapir og tannkrem. Hjem igjen kommer han med en pakke mikropopcorn og en redbull og lurer på hvorfor du ser så rart på han. 

...Han konsekvent kommer inn døra én ekstra gang etter han har dratt hjemmefra, for å hente mobilen, nøklene eller solbrillene som han hadde glemt første gang han lukket døra. 

...Du sier navnet hans fire ganger uten å få svar, selv om han sitter en meter fra deg. Hvorfor? Han tenkte på noe annet og kunne ikke risikere å falle ut av konsentrasjonen.

...Han roper på sønn (4) gjentatte ganger uten å få svar, etter han har bedt ham kle på seg og ser at det ikke har gått inn men at han fremdeles bygger med Lego. Overraskende nok synes han det er frustrerende å snakke til en vegg.

...Du stadig vekk finner rare ting som bildeler, femtilapper, løse nøkler, skruer og huskelapper i bukselommene hans. (Evt hører at de roterer inni vaskemaskinen)

...Han for andre gang denne måneden har låst bilnøklene inne i bilen - og reservesettet også har forduftet. To stålkleshengere har røket med til innbruddsseansene.

...Du er på biltur til Ikea og lurer på om du skal minne han på at han må huske å ta av på riktig avkjørsel på motorveien. Du bestemmer deg for å ikke være masete, det må da være en ganske unødvendig påminnelse på en temmelig velkjent veistrekning, tenker du - så du dropper det bare for å observere at han selvfølgelig kjører...rett...forbi..avkjørselen.

 

Hva gjør din mann?

 

Ja, vi liker å henge dere ut, kjære mennene våre. Men vi er glad i dere likevel. Vi er jo ikke perfekte vi heller :-)

Her er en filmsnutt som beskriver det så fint:

  

 

4 kommentarer

Marianne

29.06.2015 kl.12:25

Haha, amen :-)

29.06.2015 kl.16:26

Hehe :D
Åh, han er så genial!

Marte

06.07.2015 kl.11:36

hehe, kjenner igjen min egen mann i både å glemme avkjøringer og å være i dyp konsentrasjon og da ikke ense å svare.

Min mann har en tendens til å glemme handlelappen når han skal på butikken, selv om den ligger rett foran han på vei ut.

Det er ikke så lett å være mann ;)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits