Mine favoritter: Baby Bjørn bæresele

En av de tingene jeg faktisk savner mest fra sist babyperiode, var å få gå rundt med nurket i bæreselen og se på hvordan han kooooste seg. Å få snuske litt på babyhåret som lukter som karamell. Da han ble litt større, fikk han ta del i utsikten vår der vi gikk rundt, enten på tur i parken eller handlerunde på butikken. Jeg tror faktisk ikke Max var misfornøyd én eneste gang han ble båret rundt i denne. Tenk å sitte god og varm inni bamsedrakten din, med smokken plantet godt i munnen - bært tett inntil mamma eller pappa. 

Oi... Jeg tror jammen jeg begynner å bli klar for baby igjen! Har tatt meg selv i å bla i gamle fotomapper på maskinen min gjentatte ganger, gjerne når jeg egentlig burde gjøre viktigere ting. Kom over et par smeltfaktor 9-bilder av lille hengebjørnen vår som nå snart blir 4 år ...

Max var alltid klar for en tur i parken med pappa og bulldog. 

Sist gang hadde vi først en babysele for de aller minste, og så gikk vi over til en annen variant for litt større babyer. 

Fikk utvilsomt delt ut mer nærhet i bæreselen enn i vognen! 

Så i uken som var, startet vi på listen over stæsj vi vil ha klare før babyen er her. OK - bæresele kommer kanskje ikke på topp 3-behov sånn rett etter fødselen, men jeg fikk plutselig veeeeldig lyst å finne en som kan henge pent og vente. 

Hvem kan vel ikke savne dette?! 

I går kjørte vi oss en liten lørdagstur og endte opp med å tråle Barnevognhuset Rudo på Grønland. Dét har vi ikke gjort på ca 3 år, så det var litt stas. Det førte jo til både det ene og det andre.

Max som slettes ikke henger i bæreselen lengre, henger likevel i selen for å finne riktig stæsj til lillesøster.

Vi hadde egentlig tenkt å bruke akkurat samme sele som sist:

...Men så ramlet vi over årets Limited edition-serie "Ice Cream" - og da var vi klare for å kjøre litt farge! Dessuten var det en ny og pimpet modell som kan brukes helt fra bitteliten baby frem til ca 3 år. (Først på magen, så på ryggen) Solgt!

ICE CREAM ble det, både i bæresele og på pinne etterpå :-)


Snasen sak!? Nå må bare babyen komme ut og kanskje legge på seg litt før hun er klar for å henges tilbake på magen igjen :-)

Skulle legge ut en liten lenke her, men jeg tror ikke selene er lansert på nett enda! Barnevognhuset Rudo hadde akkurat fått dem inn døra, så der vet jeg de er, men det nærmeste jeg fant på nett var denne i "ordinær" farge. Det ser ut som "Ice cream" lanseres først i sommer.

Vi var jo så innstilt på at det sikkert ble bare med ett barn på oss - så vi ga bort det meste av babyutstyr etter Max. Noe til venner, en svær haug til Fretex og de største tingene (som vogn) på finn.no. Men nå kom det jo noe godt ut av det: Nytt stæsj til ny baby! Yay!

Er det bare meg som har et snev kenguru i blodet og som synes bæreseler er spesielt stas?!

Hva savnet du mest etter babyperioden var over? 

11 kommentarer

Tone Iren

10.05.2015 kl.17:44

vi bar også mye! Jeg hadde ergo dele, den kan du ha på ryggen etterhvert, så vi bar til jentene var nesten to :-)

Jeg savnet mest trilletur, akkurat den perioden når de begynner å sitte selv. Når de sitter mot deg og du ser lykke til de små, over alle nye inntrykk :-)

Inspirato.blogg.no

10.05.2015 kl.17:50

Tone Iren: Jeg ble så godt vant med BabyBjørn og synes de var genialt enkle og komfortable... Ergo, er det en sånn her: http://www.rudo.no/nettbutikk/breseler/ergobaby-360-bresele ??

Jeg har aldri prøvd bæremeis da, det høres også praktisk ut om man skal på litt lengre tur med en liten smurf på ti kilo.... Men akkurat nå høres det nesten utenkelig ut at jeg skal få til å bære igjen. Bekkenløsning altså, festlige greier :-) Gleder meg skrekkelig til hun er ute og jeg får kroppen tilbake og kan BÆRE!

Trilleturene var også deilig... Der de bare duppet etter en runde og lå og nøt livet under de små dynene sine... Ah, for et liv :-)

Ida

10.05.2015 kl.23:04

Ååå, jeg som vanligvis ikke liker babybjornselene DIGGA ice cream-varianten!! Nå liker ikke jeg selene fordi jeg har blitt hjernevasket nede på bæreglede på st.hanshaugen, men herregud så kule de er utseendemessig! Kanskje jeg må lese meg opp på hvor feil de egentlig er, for jeg fikk jammen lyst på en lyseblå en til veslegutten vår.

Inspirato.blogg.no

10.05.2015 kl.23:37

Ida: Tror det de har fått kritikk på er benstillingen som ikke er noe særlig. For mye spagat! Det har de gjort noe med og designet et understell med glidelåsåpning som gjør at føttene hviler mer nedover enn utover. Bildet beskriver kanskje det bedre enn jeg får til.

Uansett tenker jeg at bæresele aldri skal erstatte vogn - det skal være som et alternativ til å bære med armene. Og det er jo genialt når man skal innom butikken, lufte hunden, lage middag, forflytte babyen uten at man har vogn med. Bare gode erfaringer! Dessuten tror jeg man kommer langt med litt sunn fornuft :-)

Mina

11.05.2015 kl.19:21

Så utrolig nydelig! Nå må jeg bare bytte ut den klassiske, kjedelige, fargen med roosaa! Hvor mye kostet den?

Inspirato.blogg.no

11.05.2015 kl.19:25

Mina: 1290,- for råååsa! Skulle ønske jeg hadde en i mint til Max for fire år siden :-)

Mina

11.05.2015 kl.21:24

Hehe:) Har termin omtrent samtidig med deg, og mistenker ei tulle, må jo bare bli den.. Men kom på at det er mannen som bærer for det meste, må bare overbevise han om at pink is the new black..

Inspirato.blogg.no

11.05.2015 kl.21:45

Mina: Mannen her har godkjent den! Han sier at det er jo Micki sin sele, ikke hans. Godt poeng :-) Lykke til! Har du bestemt deg for å ikke vite kjønn før hun kommer ut?? Hvordan klarer dere det? jeg er ALT for nysgjerrig ;-)

Mina

11.05.2015 kl.21:55

Hmm, mannen skulle stikke innom Rudo å kjøpe den imorgen, all den planleggingen av poeng/strategi til ingen nytte.. (wuhu!)

Ja vi visste ikke med gutten på 4 heller, var utrolig spennende, var mannen som fikk oppgaven med å fortelle kjønn med engang han så..:) Denne gangen tror vi at vi så det ganske sikkert selvom vi ikke ville vite, så blir spennende å se om vi har rett.. Gjør det litt mer spennende å føde og..(haha..)

Ida

11.05.2015 kl.23:27

Kjære deg, det var ikke ment som kritikk!! Hvertfall ikke til deg, mer til meg som lar meg overtale av damene til bæreglede, og overbevises om at med mindre jeg kjøper en sele/slynge/et sjal der så kommer det til å være skadelig for barnet mitt!!

Jeg tror ikke bæreselen du har kjøpt er skadelig for de tingene du nevner:) det er akkurat det jeg bruker min (overprisede) bæresele til også!

Lykke til med siste innspurt og fødsel! Jeg heier på deg:)

Inspirato.blogg.no

11.05.2015 kl.23:38

Ida: Haha! None taken! Det finnes sikkert like mange meninger om babyutstyr som det finnes babyer :-) Man finner jo sine favoritter! Tror aldri jeg kommer til å bytte til økologisk bæresjal selv om det sikkert finnes masse gode argumenter for dét også! Jeg hadde nok slått knute på meg selv og gitt opp hele prosjektet før det kom i gang. All ære til de som får det til, altså! Men nei, gi meg det funksjonelle og ferdigtestede - jeg elsker Baby Björn! :-D

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits