Familieferie på Kypros

Neimen - hei! Jeg er visst online. Er det mulig? Vi fløy sørøstover på mandag og kalenderen viser i dag lørdag allerede, så jeg har visst vært stille en god og lang stund!

Her nede i middelhavet er det nemlig internettilgang på høyde med år 1996, så jeg er knapt nok tilgjengelig for en statusoppdatering. Har sjekket mine sosiale medier ca 2 ganger siden jeg dro, så av-følelsen er absolutt tilstede. Det er tydeligvis postkort og fax som gjelder her nede i det herrens år 2015. Jeg vurderte følgende, men fant ut at det blir muligens litt overkill å sende postkort til dere alle. Ikke har jeg adressene deres heller, eller frimerkebudsjett.

Men hvis jeg sitter her i vater, musestille og pent plassert i en stor loungesofa i resepsjonen og ikke beveger meg nevneverdig, får jeg kanskje til å mate bloggen med en lett lunsj, aka. bloggpost MED bilder. La oss se om det går.

Her nyter vi i alle fall late dager på hotellet i Limassol, selv om vi de to første dagene hadde både sterk vind og grå skyer som bremset litt for sommerfølelsen. I forgårs våknet vi til lyn og torden som vi slapp inn i stua ved å åpne opp hele stueveggen med glassskyvedører. Så lå vi bare alle tre under den store dobbeldyna og så ut på lynet mens det dundret i tordenvær og bråk.

Men plutselig lettet været, og etter det har vi bare hatt skyfri himmel og badetid, så vi kan ikke klage! Her er i alle fall noen knips fra de første dagene våre, hvor det kanskje SER varmt ut, men ikke egentlig var stort varmere enn hjemme i Oslo. 19 grader er ikke verst i seg selv, men med stiv kuling blir det ikke noe særlig badevær.

Max inspiserer balkongen med bassenget rett nedenfor. Ikke helt lett å holde han fra å klatre over kanten og ta sats.

Limassol Beach - eviglang strandlinje. 

Møtte en sulten og trøtt bakgårdspus som spiste to hele pizzastykker foran meg etter han hadde dratt dem ned fra bordet ved siden av. Trodde ikke at en så liten kattepus kunne ha en så stor mage. 

"Mamma, kan du rydde litt i isen min?" (Når det begynner å renne og man er 3 år og har klissefingrefobi.)

Obligatorisk ferie-selvutløserbilde med litt halvtørre palmer i bakgrunn.

Vindfull dag nr én brukte vi på shopping og kaférunder.

Og på oliventreinspeksjon.

Fikk plukket litt appelsiner også. Stor stas å innse det at de ikke er laget på en fabrikk, men faktisk kan hentes fra et tre?! Og så lukter de sinnsykt godt!

Nesten-storm ute førte til innebadedag.

Litt sol i øynene føles uansett godt etter en lang lang vinter uten. Stay tuned for sol! Den kom til slutt den også, nemlig.

Om internettet ikke bryter sammen her av min tilstedeværelse, så kommer det flere bilder om få strakser!

Ha en deilig lørdag :-)

2 kommentarer

Stine

25.04.2015 kl.11:45

Ser ut som ein utrulig flott ferie plass dåke har valgt. Når du kommer tilbake til internett sivilisasjonen, kan ikkje du lage eit lite innlegg om kva dere har med til Max ? Då tenker eg i form av ting som hjelper på ein aktiv 3 åring med tanke på flyplass venting og lengre flyreiser enn 30 min ;) Skal sjølv ut å fly til varmere strøk om 1 mnd, med ein til tider overaktiv og nysgjerrig 3åring.

Inspirato.blogg.no

25.04.2015 kl.13:37

Stine: Selvfølgelig kan jeg det! Kommer flere temainnlegg etter ferien er over. Wifi'en her var i hvert fall ingenting å skrive om!

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits