Vår i Oslo og piknik i Stensparken

Oslo, 19. april: 19 grader og knallsol.

I morgen reiser vi til Kypros, men jeg vet jammen ikke om det kan bli stort bedre vær enn dette uansett. Vi har hatt en lat dag i sola og spist utelunsj på et teppe i Stensparken som er rett over gaten fra hjemme. Elsker denne parken, elsker våren og solstrålene som smelter den kalde vinterkroppen som har krøllet seg sammen gjennom en hel lang sesong med blått og snø og sørpe og dritt. Nå spruter det grønt ut på trærne og vårblomstene dekker bakken nesten overalt. 

Kan ikke klage -

Lufter bollemagen under solen.

Mens Max bruker den som støttepute.

Fersk bakst inni et kjøkkenhåndkle...

Jeg og Max har bakt blåbærlunsjmuffins i dag - som tidligere nevnt her. Masse blåbær, egg, havregryn og cottage cheese. Så deilig å bare kaste i ovnen og ha klare på no time. Sunne, supergode og lett å ta med! 

Perfekt liten medbragt utelunsj!

Vi bragte også med oss Lydia som nærmest er fast inventar hjemme hos oss.Max er definitivt ikke et av de sjenerte barna. Her så han noen gutter som holdt på med skateboard, så han kastet sparkesykkelen sin og løp rett bort til dem og spurte om de kunne vise han hvordan de gjorde det. Han fikk selvsagt prøve og fikk god hjelp. 

Liten tissepause må til. Fin stil. Byttet ikke vi nettopp bleier i den samme parken, da??

Jeg elsker det faktum at dunjakken er pakket langt vekk! Hallo, vårklær og gulgrønn vinterhud! Noen som fremdeles mangler vår der de bor? Jeg kan bekrefte at den er i anmarsj :-)

Én kommentar

Kristin

19.04.2015 kl.22:27

Såå lik han har blitt pappan sin! Så ut som dere har hatt en flott dag :)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits