Påskekino på Colosseum

I går var vi på 3D-kino på Colosseum og så familiefilmen "Hjem" - den nye animasjonsfilmen fra Dreamworks. En gruppe seksbente søte romvesener flytter til jorda og må lære seg livet her nede. Med en bøtte popcorn og en god venn fra barnehagen ble det god stemning i kinosalen.

Jeg elsker animasjonsfilmer, spesielt de fra Pixar. Denne nådde kanskje akkurat derfor ikke heeelt opp og manglet litt av den lille ekstra varmen som Pixarfilmene alltid har. Hvor skjønn er ikke "Up" for eksempel? Dreamworks skal ha for forsøket ...Close, but no sigar.

Max og kompis synes filmen var litt i skumleste laget, selv om aldersgrensen var "for alle". Med litt for mange sci-fi-elementer og skumle droner, forsvant litt av varmen og de typiske koselige karakterene.

Hovedkarakteren "Oi" var søt likevel og bruken av hudfarge som endret med sinnstemningen var en morsom vri. Når han ble grønn avslørte han for eksempel at han løy.

Terningkast? Hmm, 4. Se den sammen med litt større barn. Tenker at de i barneskolealder har aller mest igjen av fortellingen. 3D-effekten er alltid gøy da, så velg gjerne en av de forestillingene. Max tok med egne 3d-briller med pingvinøyne- og nebb som han har tatt godt vare på helt siden han så sin første 3D-film for er par år siden.

Jeg håper Pixar kommer ut med noe nytt snart! Kommer alltid til å se alle nye animasjonsfilmer uansett da. Gøy! Max sin favoritt er selvsagt "Biler" med Lynet McQueen.

Hva er barnet ditt sin favorittfilm?

2 kommentarer

Sanne

04.04.2015 kl.20:44

Pixar kommer med ny film i sommer. 😄 Inside out! Har sett traileren, og gleder meg! Ingenting kan sammenlignes med pixar. 🌼😘

Inspirato.blogg.no

04.04.2015 kl.21:04

Sanne: Jippi !!!! Nå gleder jeg meg. Pixar har hjerne og hjerte, blir sjeldent skuffet. I sommer? Nå skal jeg begynne å glede meg allerede. :-)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits