Side2-fest og 10-årsjubileum !

I går var det duket for 10-årsjubileum for Side2, som er norges største online kvinnemagasin og som jeg tilfeldigvis også blogger for.

Temaet skulle liksom være våren. I den anledning åpnet himmelen seg i hvitt og det snødde #snøkaos over hele hovedstaden som i forgårs var dekket av god stemning, utekafégjengere og vårblomster. Vinteren kom liksom på besøk akkurat på feil dag.

Nuvel! Blondekjolen og blomsterkransen ble kanskje lagt hjemme, men fest ble det okke som. Jeg stilte i litt for høye heler og vond gravidrygg, men holdt ut i svimlende 3 timer før jeg måtte si takk for meg, sette fra meg glasset med eplemost og hoppe i en taxi.

Gravid eller ei - det var hyggelig å hilse på kjente ansikter og treffe noen nye. Nachspielet tok jeg hjemme i sofaen med joggebukse og knask fra goodiebag.

Målet i disse dager er kanskje mer å sporadisk komme seg ut av joggebuksa før man rømmer tilbake i den som en livredd eremittkreps. Sånn er livet som gravid.

Vel vel! Jeg knipset kanskje ikke masse bilder i går, men her er et par glimt mens jeg fremdeles stod på bena :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits