Vår helg i messehallen

Tsk, tsk. Å delta på messer som utstiller er som å delta i et slags maraton. Bygge maurtue på veldig kort tid. Så jobbe seg halvt i hjel på få døgn, før man river alt man har brukt tid å bygge opp. Heldigvis / Forhåpentligvis er det verdt det. To ganger i året står vi på hodet i to uker for å forberede galskapen når vi snakker med forhandlere i 4 dager. Og denne gangen har det ikke akkurat vært noen walk in the park, for jeg har både vært gravid, svimmel, sliten og kvalm litt om hverandre. Og med en dårlig skulder i tillegg har jeg vært en større belastning enn hjelp for å komme i mål. Jeg skal vise dere hva vi har holdt på med.

Før messestanden kan se slik ut:Så starter hele kalaset med å se ca slik ut:

Mens vi venter på et lite kunstverk av en logo-tresøyle i eik...

Levert fra snekkerverksted akkurat i tide :-)

Og så glemmer man alltid av tusen bagateller og smådetaljer som må fikses på tampen...

Og så må man bygge utstilling i gangen...

Ta en sittepause...Og heldigvis bo på hotellet vegg i vegg så man kan ta pauser og spise god frokost og slippe å gå ut i vinterkulden...

Har ikke sett blåere vinter der ute.... BRR. Lillestrøm er kaldt. Godt å være bak et hotellivindu.Åpningsdag i messehallen. Ikke mer tid å bruke på rigging.

Vi var også med i utstillingen på matområdet i hallen.

OG i TrendZone der dekoratører og stylister viser fram sesongens tendenser/trender. Vi er en tendens! Javisst :-)

Og HER er vår stand, ferdig montert og stylet og lyssatt.

Vi fikk supergod plass i messemagasinet i år :-) Fin reportasje over flere sider med nostalgi.

Vil du lese hele reportasjen? Klikk på linken til magasinet her og bla til side 34-37.

Nå skal jeg ta en pust i bakken!

Ha en fin uke :-)

5 kommentarer

Hedda

26.01.2015 kl.22:59

Klapp på skuldra og applaus for hva dere får til! Så ut som en stilig stand :)

Kine

28.01.2015 kl.19:33

Bra jobba og velfortjent oppmerksomhet!

Håper formen blir bedre og at du får hentet deg litt inn igjen ;)

Janne

03.02.2015 kl.11:23

Må du få/kjøpe tillatelse fra Telenor, Nesnalobben, Solo, Diplom Is, DBS, Freia, eller hva det enn er? Eller kan du selge tegninger av andres logo sånn uten videre?

Dette er verken retorisk eller sarkastisk, jeg lurer virkelig.

Inspirato.blogg.no

03.02.2015 kl.18:22

Janne: Du kan ikke bruke andres logoer på andre merkevarer, og jeg kunne ikke tatt eks en logo, blåst den opp på en plakat og solgt den videre.

Men man står derimot fritt til å avbilde gjenstander, også med logoer - og i dette tilfellet har de også en historisk verdi da det er fokus på gammel design som er endret flere ganger siden aktuell tidsperiode. Man må sørge for at man ikke tråkker på patenter og registreringer innenfor enkelte kategorier. Eks. Hadde jeg laget sjokolade kunne jeg ikke gitt og en i rød/beige/grønn og kalt den kick lunch. Eller tatt designet og vridd designet slik at originalen svertes. Rene avbildninger, enten som kunst eller foto, er ganske mye enklere enn når man begynner å bli kreativ i å endre eller utnytte en profil.

Janne

03.02.2015 kl.21:02

Takk for svar. Jeg regnet selvsagt med at du gjør alt på lovlig vis, men jeg trodde faktisk at du måtte få tilatelse først. Nå vet jeg bedre. Så du kunne faktisk solgt plakater med en coca cola flaske på? Merkelig, men veldig fint, da det er som du sier, en stor kulturell verdi.

Du er fantastisk flink, og det må være en helt egen god følelse å kunne leve av et medfødt talent. Da jeg var liten, ønsket jeg å kunne to ting, nemlig å tegne og å gå i spagaten. Nå er jeg over førti, og skjønner at det toget gikk for mange år siden. Men min eldste datter kan tegne, så jeg får skryte av det til meg selv,

Og gratulerer med småttingen, det blir så gøy så. Selv har jeg fire.

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits