Hyttetur og anti-jålete feiring

I jula har jeg parkert alt av sosiale medier. Tatt ferie fra Facebook, latt instagram ligge, ikke blogget. Jeg har trengt en liten pause fra notifications og små røde symboler.

 

Mens telefonen har blitt lagt på hylla sammen med fotoutstyr, har vi gjort mest mulig ingenting. Vi reiste på hyttetur i Myking sammen med noen venner, og der har vi bodd i joggebukse og holdt oss unna alt som minner om jåleri. Ikke en paljett eller sminkebag i sikte. For en anti-feiring! Akkurat det vi ønsket oss. På nyttårsaften stod de små på ski før de gode pappaene bakte hjemmelaget pizza til oss mammaer og barn.

 

Jeg er både gravid, kvalm og trøtt som en klut så jeg la meg dessverre før rakettene og våknet bare av ulyder over taket før jeg sovnet av igjen. Og sånn har egentlig hele julen vært. Joggebukse og julebrus.

 

Jeg er så hindides trøtt også - så utmattet at det er vanskelig å sette ord på. Er det egentlig vanlig å føle seg som en døende dame på 107 år når man er helt standard gravid? Jeg puster tungt og det verker i leddene mine, må le litt av tilstanden min her altså! Bare det å skulle ta en dusj er et tiltak. Jeg vil helst bare ligge i vater.

 

Så i dag holder jeg sengen og prøver å samle energi til å dra på jobb igjen på et tidspunkt. Så i mellomtiden tenkte jeg å bare dele de få bildene jeg tok på hyttetur.

 

Godt nyttår forresten!

7 kommentarer

Renate

02.01.2015 kl.20:04

Det høres ut som en herlig julefeiring :-)

Godt Nyttår!

Inspirato.blogg.no

02.01.2015 kl.20:35

Renate: takk det samme! Godt å gjøre litt lite for en gangs skyld :-)

Lene

03.01.2015 kl.19:48

Jeg føler med deg, gravid med nr 2 jeg også, og slet med massiv kvalme og ekstrem trøtthet i sommer! deilig med 35 grader da :/

Men: det blir bedre :-) Godt nyttår!

Inspirato.blogg.no

03.01.2015 kl.23:03

Lene: Ugh, det er noe svineri ja! Og det varer og varer og varer... Når skal det gi seg da? Når ga det seg hos deg? Lykke til med fortsettelsen, håper du holder ut!

Kristin

05.01.2015 kl.19:34

Jeg merket det mer på kroppen 2 gang jeg var gravid (ble helt utslått) Så uffatelig sliten og kvalmen som kom og gikk i flere mnd. Ingefærtabeletter funket (kjøpte det på apoteket, deres anbefaling) Men tiden som 2 gangs gravid gikk mye raskere, da jeg hadde en på 3 år fra før av- de krever jo sitt :)

Inspirato.blogg.no

06.01.2015 kl.14:28

Kristin: Ja, det er helt altoppslukende å være utmattet og kvalm. Nesten helt fascinerende hvordan man kan bli sånn i formen. Men kanskje man setter ekstra mye pris på god form når den kommer til slutt?! Krysser fingrene!! :-)

Lene

12.01.2015 kl.21:22

Jeg var veldig kvalm/ trøtt frem til uke 12, men det har kommet innimellom gjennom hele, var på mitt beste mnd 5-6 ;-) Nå er det 4 uker igjen og jeg sliter litt med kvalme på morgenen igjen, men ikke så ille som i starten! Har en 3 åring fra før jeg også, og jobber fullt. Frem til fredag!

Lykke til videre, skal følge deg :-)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits