Jula nærmer seg

Her går dagene i ett og jeg kjemper for å henge med. Vi har hatt litt innspurt på finish i leiligheten og jeg har kavet med både julegaveshopping, dekorering og svangerskapskvalme. Bah!

 

Jeg gleder meg til den gode julematen samtidig som alt for tiden bare lukter vondt. Kjøtt, løk og generelt det meste i kjøleskapet. Ugg! Jeg lever på frukt og brød for det meste, ikke veldig julediett akkurat. Håper det kommer seg til julaften, for da har vi pinnekjøtt og det er favoritten.

 

Jeg sover fremdeles mer enn jeg gjør til vanlig, og når jeg ikke sover er jeg et stort gjesp. Jeg er så kjedelig, så kjedelig. Vil bare sitte i ro og helst ikke snakke mer enn jeg må. Konservere energien, liksom. Tilstand "gravid" er helt usannsynlig lite underholdende. Jeg håper det kommer seg etterhvert, for seg JEG blir lei av meg selv i denne statusen. Gjesp!

 

Ellers er alt bra. Jeg satser på en rolig og fin jul, og så kommer jeg forhåpentligvis sterkere tilbake etter en liten restart.

 

Legger ut et par knips fra siste ukens aktiviteter. Ha en fin lillejulaften! Her skal det ryddes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits