Trivsel på JuleExpo!

I dag er jeg på Lillestrøm (igjen!) Spiser julesnop, drikker gløgg og handler julegaver. Det er masse mennesker her og det er topp stemning. Vi har stand her til 6 (og i hele morgen da) og sier hei til folk.

Her er det dessuten antikvitetsmesse ved siden av, der jeg fikk handlet meg moccakoppene jeg elsker! Jippi! Masse fint og gammelt rot for den som liker sånt :-)

Noen knips fra telefonen av messen du garantert får nytte av om du vil handle julegaver eller bare fylle på med litt julestemning!

Dagens latter: Se på de to som dukket opp og innså at de hadde kledd på seg klin like klær i dag! Great minds think alike. I dag: Blå skjorte og grå cardigan-dagen.

Oooo :-) Her er det plenty inspirasjon for nye nostalgimotiver!

Startstruck! Åke fra Ylvis er her også :-) ho ho!

Én kommentar

Vilde

22.11.2014 kl.23:33

Åh, jeg elsker sånne messer! Skulle så gjerne tatt turen innom!

Lykke til videre i morgen!

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits