Leken søndag med treåringen

I går var det søndag og vi tok turen til Lillestrøm der det var Kids Expo på Norsk Varemesse. Bloggbarnet Max hadde nemlig blitt invitert til "Tumletid" hos det danske designmerket "bObles" - og vi kom med godt humør for å teste fine nye leker som både var fine å hoppe på, klatre i og balansere med. Etter en saftig klatrestund koste vi oss på messen der det var plenty å se og gjøre for de små. Messen er årlig og nå er det litt vel for sent å tipse om den, men vi hadde en fin dag og kommer sikkert igjen til neste år også. Max var i hundre absolutt hele dagen!

Koselig prat med bOblegründer! De er store i Danmark og skal etablere seg i Norge nå - spennende konsept!

Det er snart jul, hørte jeg snakk om.Noen vet hva som står på ønskelisten til jul.... Briotogbane! Jeg fikk ikke kontakt med han på en halvtime...

Fornøyd gutt har fått seg gave som skal bæres selv. (Les: slepes)

Utålmodig drar han meg til togstasjonen. Stor stas å få reise hjem på skinner! Gulroten er for øvrig sponset av Felleskjøpet.

Stas å se på nye leker i ro og mak hjemme i lekekroken

Evt la Pappa få ny leke som hodepute når de har innflyvning med nybygget legofly.

Kjekt med eget flytårn og flyveleder.

Her blir det en noen innedager fremover tror jeg. For et grått vær ute! Godt å ha det lunt innendørs...

Ha en fin uke, alle der ute :-)

5 kommentarer

KARINE - feit til fit

10.11.2014 kl.14:33

Hahah, dette så jo ut som en super dag for minstemann! Her tror jeg nok de fleste unger hadde kost seg skakk i hjel! :D

Inspirato.blogg.no

10.11.2014 kl.15:05

KARINE - feit til fit: Han visste ikke helt hvor han skulle gå først! Skikkelig eldorado for småtroll! ;-)

bObles

10.11.2014 kl.20:09

Hei! Ville bare informere at bObles selges også på glowy.no :-)

Hanna

11.11.2014 kl.14:03

Hei! Vi var også på Tumletid samtidig som dere, men jeg fikk ikke sagt hei. Så hei :) Innimellom løping etter barna som tok beina fatt med så stort åpent rom (deilig å være der før alle andre!), så du så opptatt ut at jeg ikke ville forstyrre :)

Inspirato.blogg.no

11.11.2014 kl.20:13

Hanna: Hei! Så synd, det skulle du jo bare gjort :-) Kan ikke si at jeg følte meg så skrekkelig opptatt! Koselig søndag var det. Håper dere hadde det like kjekt som oss :-)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits