Trenger jeg fysioterapeut eller gaffatape?

Jeg vet i hvertfall én ting jeg trenger. Ny støvsuger!

 

For først i ettertid fant vi ut at det som hadde brukket skulderen min (sånn bortsett fra fall fra etasjen over) var jo det flotte støvsugerrøret som lå på betonggulvet der nede. Etter noen dager fikk jeg nemlig en fin lillagrønnsvart blåflekk både under og over et rørformet, fire centimeter stort område på armen - og det kunne stemme godt med det vi fant i kjelleren: En kollisjonsskadet støvsugerdel som har hatt et hardt møte med noens bulende biceps. (Eller full tyngde av en eksotisk fugl på ca 59 kilo som kommer stupende fra oven)

 

Uansett. Både arm og støvsuger trenger reparasjon og litt TLC. Og om jeg har noen fysioterapeuter som leser dette:

 

Fortell meg gjerne hvorfor jeg ser ut som en pose med legoklosser!

 

Bildet under viser armen som den skal/bør være, når jeg fysisk dytter den opp og på plass - og så hvordan den ser ut når den henger i fatle som ikke er strammet fullt opp. Det ser faktisk enda verre ut om jeg forsøker å la armen ligge løst i fanget. Bildet nederst viser den lidende støvsugeren som nå kun gisper etter luft.

 

Altså, jeg er ingen anatomiekspert - men dette ser jo ikke helt riktig hengslet ut....

Glade hilsener

 

Bill.mrk

De fleste ulykker skjer i hjemmet

8 kommentarer

Kristine

30.09.2014 kl.18:28

Kjære deg, det ser ut som om skulderen din er ute av ledd! Kom deg til legen :)

Inspirato.blogg.no

30.09.2014 kl.18:35

Kristine: Den er jo brukket da :) Synes det er litt rart at den er sånn - men har jo vært hos legen OG bruddkontroll! Skal på ny time fredag. Tvi tvi :-)

Andrea

30.09.2014 kl.21:12

Oioi, sånn ser det ikke ut hos de eldre damene jeg stort sett behandler for slike skader ;) Men fysioterapifingrene klør etter å palpere litt på den skulderen :p Fortsatt god bedring!

Inspirato.blogg.no

30.09.2014 kl.21:26

Andrea: Haha! Er det en bra eller en dårlig ting? Nå er jeg spent på bruddkontrollen på fredag altså! ;-)

HannePanne

02.10.2014 kl.20:54

Au da! det så ikke kjempegodt ut. God bedring, og lykke til på kontroll! :)

Inspirato.blogg.no

02.10.2014 kl.21:01

HannePanne: Tusen takk! Blir klokere på skulderen etter i morgen, er spent nå :-) Håper ikke de må kaste den!

Fred

06.10.2014 kl.21:28

Kan ikke noe om skuldre, så god bedring der! :)

Men, du trenger ikke ny støvsuger tror jeg, bare røret. Eu-reglene har inntatt støvsugermarkedet + bruk og kast osv osv, la den leve. Jeg ville tatt med historien og røret til et bilverksted eller en rørlegger og fått trykka ut knekken, for så å bandasjere på fancy vis og satt på et lommelyktholder (eller støtdemping) eller noe annet smart for støvsuging i mørke hjørner og som et minne og sånn:)

Inspirato.blogg.no

07.10.2014 kl.10:15

Fred: Mannen har skjært den knekte delen av og trickset frem et helt rør igjen. Hiver selvfølgelig ikke en hel industrisrøvsuger for en bulk ;-)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits