På besøksgård i Oslo

I dag har vi vært en tur på Ekeberg, nærmere bestemt på besøksgård! Max har smilt fra øre til øre - og ELSKET alt han fikk oppleve. En stor opplevelse for en bygutt, hit kommer vi gjerne tilbake!

 

Vi fikk besøke alle dyrene på EKT Husdyrpark i dag. Skikkelig koselig opplevelse! Det var griser på utekafeen, geiter som ville kose, kyr som ville ha mat, hester og ponnier han fikk ri på, og mange andre koselige opplevelser. Kaniner, kalkuner og høner klappet vi òg. Men kanskje noen bilder forklarer vel så bra hvor hyggelig vi hadde det?

 

Anbefaler virkelig alle med barn å ta turen - det var en kjempestas opplevelse. Lett å finne frem, man parkerer gratis og kjøper dagspass for 50kr/snuten - og da går man rundt der man vil. Dyrene vandrer fritt og er alle interesserte og nysgjerrige når man kommer bort til dem. Grisene hadde stor suksess under kafébordene, der de tigget bollesmuler og lette under barnevogner om de fant noe godt. Til latter fra alle som satt der. Snakk om å være styggsøt.

 

Uansett! Nå er helgen snart over og vi har hatt det fint. Hva gjør du med din familie på en rolig søndag? Del gjerne andre barnetips om hyggelige steder i Oslo!

 

Ha en deilig søndagskveld, alle! Her venter tidlig leggetid :-) Natti!

4 kommentarer

Renate

28.09.2014 kl.19:33

Artig å være på gård! Dyr er jo ofte en suksess hos barn :-)

Inspirato.blogg.no

28.09.2014 kl.19:54

Renate: ja, storveis! Han var knallfornøyd! Lett for oss foreldre å kose oss også da! :-)

Lydia

29.09.2014 kl.17:18

Åååh, så ut som noen koste seg :D

- L

Inspirato.blogg.no

30.09.2014 kl.12:44

Lydia: Det var lite klaging ja! ;-)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits