Første luftetur etter to uker innendørs!

I dag har jeg våget meg ut på en liten luftetur. For første gang på to uker har jeg pustet inn litt uteluft. Det lukter høst ute! Er det en hel årstid siden denne skulderen ramlet av?

 

Fikk hjelp av guttene mine til å kle på meg genser, fatle og kåpe - og har vært en tur i parken med en liten gutt som har blitt så flink på sparkesykkel. I dag fikk han endelig vist frem nye tricks til meg også - og boblet av stolthet. Vi gikk bort til Bogstadveien hvor vi fikk handlet et par høstgensere til Max, og så tok vi en kafépause før vi måtte tusle hjem igjen. Fint å bo rett i nærheten. Det var skikkelig godt å være en tur ute av huset, man blir skrekkelig lei av å bare ligge stille.

 

Armen har dessuten festet seg til resten av kroppen igjen, så jeg slipper å kjenne på den usannsynlig kvalme følelsen av beinpiper som gnisser mot hverandre - og en bit av kroppen som ikke er hengslet på. Gaaaah, disgusting! Trapper ned litt på smertestillende piller nå, men må vel bare akseptere at det tar uker og måneder før jeg kan fungere igjen. Begynner å bli ganske rutinert i enarmet mobilblogging nå da! :-)

 

Ha en god helg der ute!

2 kommentarer

Andrea

28.09.2014 kl.01:25

Så godt å høre det går bedre med deg :) Hadde jeg bodd i Oslo sku jeg gladelig tilbudt deg fysioterapi ;) Du har en flott familie, og bloggen din gjør meg glad :D Ønsker deg kjempegod bedring!

Inspirato.blogg.no

28.09.2014 kl.09:38

Andrea: Takk så mye! Det er veldig hyggelig å høre. Og ja - bedre form nå selv om armen fremdeles er temmelig håpløs ;-) Skal finne meg fysioterapi til uken, så får vi se! Setter pris på lykkeønskningene, takk skal du ha. :-)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits