Hva vi har lært av Finn.no

Etter noen år med tråling av finn.no føler jeg meg hakket rikere. Ikke bare på antikviteter og ymse rariteter jeg drar med meg inn i huset, men på smil og lærdom som har kommet fra de bildene folk har vært så greie å dele med oss. Jeg er takknemlig for å ha fått bli med på denne fantastiske reisen som har gitt meg detaljkunnskap om hvordan nordmenn lever. 

Her er 9 ting jeg har fått bekreftet av Finn sjøl. (Ikke Finn Schjøll som i blomster-Finn, men selveste Finn. Gammern sjæl, liksom. Fornavn Finn. Etternavn Dått no.) Uansett. Se selv!

1) Det finnes endel kreative foreldre der ute.

2) Nordmenn er over snittet glad i peiskos

3) Peiskos er nesten (men bare nesten) like koselig som stekeovnskos.

4) Det er bare tull det der de sier om at "less is more".

5) Ungkarer bør få tilsyn ved enkelte tilfeller.

6) Det finnes ikke dårlige vær, bare dårlige Photoshopskills.

7) Det det er hjerterom, er det ...også plass til hjørnebadekar.

8) Norske stuer er ofte hjemmekoselige... Om du er en ELG.

9) Barbie er en skitten, skitten pike.

 

Har du lyst å se mer knask fra finn.no ? Da kan du trykke HER, HER eller HER - eller en annen idé: Du kan jo ta deg en tur inn på www.finn.no ?? 

God helg!

 

5 kommentarer

tujanka

15.11.2014 kl.10:51

Hehe, mye kreativt ja. Likte spesielt den godt fremhevede komfyren i hjørnet. Jeg lar meg alltid fascinere av kreativiteten i det som SKRIVES, både setningsoppbygginger og orddelinger aldri tidligere vist i noe klasserom. Kjenner man virkelig INGEN som kan lese igjennom for en?

Andrea

17.11.2014 kl.19:54

Disse innleggene er så bra :) Er spesielt teksten du tilfører bildene som virkelig utgjør det hele! Leter meg titt og ofte bakover i arkivet ditt etter "Awkward familyphotos", noe av det morsomste jeg har lest på nett ever! :P

Inspirato.blogg.no

18.11.2014 kl.19:35

Andrea: Takk skal du ha! Det begynner å bli noen innlegg nå.... :-)

Inspirato.blogg.no

18.11.2014 kl.19:36

tujanka: Godt poeng :-) Men underholdende for oss da!

tujanka

18.11.2014 kl.22:18

Jepp;)!

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits