Sånn går no dagan

Med et hint av blodsmak i munnen er det nå desperasjon i sikte! Jeg har kun to små dager igjen med tegning før det er siste frist med trykking, pakking og produksjon. Ja, i tide før Gave & Interiørmessa - som går av stabelen om 2 uker. Høstkolleksjonen skal lanseres og tusenvis av kort og plakater skal pakkes og klargjøres. Heldigvis har vi egen ekstern pakkeavdeling til slikt - så vi får gjort andre ting i mellomtiden.

I dag blir det lite tid til å blogge, men jeg kan gjerne dele noen bilder fra de siste dagene hos oss. Det handler egentlig mest om maling, men også litt om inspirasjon, lesing og museumsrunder - og litt kos og lek i mellomtiden. Til neste helg kan jeg puste litt ut - før vi skal rigge stand på Lillestrøm helgen/uken etter. Puh!

Jeg gleder meg! Her er en liten sniktitt på noen av høstnyhetene som skal trykkes snart.

Mer research - besøker emballasjemuseet på ny.

Er så heldig å få tilgang til alt materiell jeg kan drømme om - og samarbeider tett med dem for å få riktig info og rette uttrykk :-) De skal også begynne å selge kortene mine hos seg, så det blir gøy å se. 

Emballasje-mekka.

Tidene har definitivt forandret seg i reklame/emballasjeverden.

Jeg og assistent nyter sol og bruschetta i sommervarmen mellom slagene :-)

Max får hilse på kyrne på Kongsgården en søndags ettermiddag.

Og jeg maler litt mer?.

Tar også en maledag i studioet til kunstnervenninne :-)

Kjekt med selskap når man begynner å gå litt lei.

Dette er det som haster sånn:

Ha en fin uke!

Én kommentar

mari

07.08.2014 kl.13:34

Inspirerende!!

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits