Designmarked på Bærums Verk på lørdag!

Sommeren er på plass og vi lunter fra den ene uteaktiviteten til den andre. I morgen skal vi til Bærums Verk og kose oss på designmarked. Vi har en liten stand der også, sammen med andre designere og kunstnere/håndverkere. Dessuten skal vi sole oss og spise minst én is! Det blir fullt av folk der både i morgen og søndag. Som en bonus er det i tillegg meldt knallvær. Anbefaler en tur om du er i Oslo/Omegn. Vi tar bilen dit, men det går vel buss dit også (143-bussen fra Oslo Busstasjon?) Om du tar turen - kom bort og si hei da vel! :-)


Jeg finnes forresten også på instagram! Legger ut bilder jevnt og trutt - og oftere enn på bloggen - om du vil følge med på hva vi holder på med når vi løper rundt! Jeg er @emmeselle - hvem er du?God sommerhelg! Jeg tipper den blir NYDELIG!

 

 

Én kommentar

Evelyn

15.06.2014 kl.22:46

Bærums Verk er kjempekoselig. Jeg er derifra, og liker markedene som er der både om sommeren og vintern :)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits