Markedsdag i Bogstadveien LØRDAG!

I morgen er en av mine Oslo-favorittdager som virkelig markerer at sommeren har startet!

Det er bilfri dag i Bogstadveien i morgen lørdag 24.mai - og det store gatemarkedet går av stabelen fra klokken 9:00! Bogstadveien er MIDT mellom hjemme og kontoret. Det tar 5 minutter å gå fra hjemme, og 5 minutter fra butikken. Midt i smørøyet, med andre ord.

Markedsdagen er tradisjon hos oss. Jeg pleier å være tidlig ute - før det blir alt for fullt. Starter på Bondens marked, hvor jeg plukker med meg frokost og kaffe. Gjerne en svele med brunost. Og noen fine oster i en pose. Honning og kirsebærsyltetøy må jeg også ha... Og så går jeg hele stripa fra Majorstuekrysset / Valkyriegata - og helt ned til parkveien nederst på markedet. På veien har jeg gjerne fått med meg 5 nye poser. Ny cardigan i den ene. Før 2000,- nå 300,- Helt greit! Et par joggesko til en femhundrelapp. Noen shampoflasker har også kommet med. En lakrisstang. Kanskje en telysholder. Fornøyd og kaotisk ender jeg på en kafé på andre siden, hvor jeg tar lunsj med et smil. Det er herved sommer og jeg har handlet noen fine kupp.

Så om du er i Oslo i morgen anbefaler jeg en tur til Bogstadveien :-) Vær tidlig ute for de beste kuppene! Det kommer rundt 100 000 mennesker så det begynner å bli rimelig fullt rundt 12/13!

Ah, jeg elsker markeder, loppis og alle sånne arrangement som ikke føles som vanlig butikkshopping.

Og i år er også vår butikk invitert! Så vi kommer til å trille sakene våre 600 meter lengre bort enn vi er med butikken vår i Skovveien, og ha en liten PopUp-Shop midt i gaten, ca nede ved Hegdehaugsveien / Olivia / Posten. Så i år får jeg ikke tuslet rundt selv, men være en av butikkene med teltstand. Men det blir sikkert minst like morsomt!Kanskje vi sees i morgen? Ha en riktig god helg!

 

( Like it, del it, tips andre også! )

2 kommentarer

Pappahjerte

23.05.2014 kl.10:57

Sannhet med modifikasjoner, thank you very much. Prøvde å dra på de markedsdagene for et år siden MED barnevogn. No please :D Haha!

Inspirato.blogg.no

23.05.2014 kl.11:57

Pappahjerte: OK. Jeg burde ha skrevet det også: IKKE egnet for barnevogner og handicappede! Det burde ikke hete Bilfri dag, men HJULfri dag.

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits