Oslovår og Leica

Jeg kan ikke tro at jeg var nordpå for en uke siden og tittet på snøflekker! I går var det 21 grader i Oslobyen og samtlige uteserveringer var smekkfulle av solbrillekledde t-skjortebrukere. I dag var intet unntak.

Jeg stakk tidlig fra kontoret og ut i sola for en tur ned til Astrup Fearnley på Tjuvholmen. Fikk lunsjinvitasjon til Leica-lansering for å sikle litt på ny kameradrøm. Sukk! Leica har 100-årsjubileum i år og viste i dag frem sitt 4. kamerasystem gjennom dette hundreåret. Ganske fascinerende! Jeg som elsker Leica ble ikke mindre giret etter dagens lansering. En aluminiumskubbe på 1,2kg blir frest ned til EN bit kamerahus på 94 gram - hvor kult er ikke det? Deretter kan kompaktkameraet brukes med gamle objektiver - sånn som tidligere kun speilreflekskameraene kunne. Rått!

Nå har jo jeg allerede et nytt Leicakamera fra i år, så jeg tror ikke jeg skal skaffe enda ett, men det er gøy å drømme litt :-)

Men jeg er nesten litt fristet til å tegne et gammelt Leicakamera og lage plakater av dem, så fine synes jeg de er..! Er det noen andre Leicafans der ute, eller er det bare meg?? Akkurat i dag burde jeg jo absolutt tatt med meg eget Leicakamera på tur, men dårlig timing av lading gjorde det slik at jeg måtte knipse med iPhone heller... Oh well! Fikk dra på tur, i alle fall.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits