Ta en SJØLFIE - vinn 10 000 i kjøleskapet!

Jeg kjenner jeg er litt lei av begrepet "SELFIE" når vi har et mye, mye bedre norsk ord. Eller, kanskje vi ikke har det. Men vi kan vel innføre det snarest? 

TEK EIN SJØLFIE!

Ja, gjør det! Men ikke la det bli med døkkfeis hjemme på badet... Du skal nemlig ta det sammen med påskeharen! Jeg har nemlig lovet ICA at jeg skal spre ordet for dem om at de gir vekk gavekort på 10 000,- HVER DAG til noen av de som deler sjølfies av seg selv og den råfine påskeharen som lusker rundt på ICA nå i disse påsketider. Jeg skal lete etter han selv neste gang jeg er på butikken - og be han om å fylle opp kjøleskapet mitt til jeg kommer hjem fra påske. Jeg er ganske klar for litt påskesnop selv om jeg ikke har tenkt meg i NÆRHETEN av et skispor. Det nærmeste påsketur jeg skal i år, er lysløypa opp rullebanen på Gardermoen. Men det teller vel til tur og påskesnop vel? Såå.... Hvor mye SMASH får man for eksempel for 10 000? (Jeg skal regne litt på det)Ta altså nevnte sjølfie, last opp enten på Instagram med hashtag #icanorge eller på Ica sin Facebookside. De trekker ny vinner hver eneste dag fram til 16. april! Les mer her :-) 

Hva skulle du brukt 10 000,- fra ICA til? 

 

 (Innlegget er sponset av ICA)

2 kommentarer

Anna GL

08.04.2014 kl.10:14

Er veldig for å få et norskt uttrykk på det der, og da er "sjølfi" absolutt å foretrekke (uten den e-en på slutten da, vel og merke). Må innom Ica og se om jeg finner en hare. :) 10k der hadde gjort at jeg hadde handlet meg mat i ferskvaredisken HVER DAG. :)

Inspirato.blogg.no

08.04.2014 kl.11:25

Anna GL: Kræsjet nesten med påskeharen i går på butikken! Han sniker mellom hyllene :-)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits