Bilder fra åpningsfesten

Nå er vi på plass! Offisielt åpnet! Krystallglassene er vasket, heliumen har vi sunget morsomme sanger med, og tusen popcornbegre har vi kastet i søpla. Her har dere noen bilder fra mandagskvelden. Foto: Solveig Selj

4 kommentarer

Lydia

02.04.2014 kl.13:09

Bra bilder, var en finfin kveld (: Liker at det ser ut som jeg snuser..

- L

Inspirato.blogg.no

02.04.2014 kl.13:26

Lydia: Kan ha vært peanøttgreier. Eller popcorn...

Nina

03.04.2014 kl.10:22

Hipp hurra, for et kult showrom! Gratulerer så mye med enda en flott bragd :) Du er jammen driftig, tenkt alt du får til! Jeg er stum av beundring :) Håper du ikke overarbeider deg helt da søta :) Stor klem.

Inspirato.blogg.no

03.04.2014 kl.10:38

Nina: Akk! For noen fine ord. Tusen takk, tusen tusen takk :-) Skal ikke nekte for at jeg har jobbet litt mer enn jeg burde. Men jeg forsøker å ta det litt igjen med sånn skippertaksferiering. Og så håper jeg (alltid) at det snart blir bedre tider mtp arbeidsmengder. Vi får se! Hjertelig velkommen innom en dag.

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits