Ikke så stusselig

Jeg og Christel har kommet frem til Kragerø, hvor vi skal pleie skapertrangen de neste dagene. Den første kvelden har vi valgt å nyte i lange drag.

Har spist fiskesuppe, vært i spaavdelingen og badet (inne OG utendørs, boblet og satt i dampbastu) Nå har vi knekt en flaske god hvitvin og en skål rotfruktchips. Ikke så trist!

Jeg skal gjøre noe jeg sjeldent til aldri får anledning til som småbarnsforelder. Jeg skal jobbe om natten! I allefall sent... Ok. I allefall en liten time eller to før jeg sovner av utmattelse!

Fnis. Deilig er det i allefall - her skal jeg sove når jeg ønsker det, tegne når jeg føler for det - og nyte at hodet er fyllt bare bare masse tegnetanker :-)

Her er noen bilder tatt med Leica C-kameraet mitt nå nettopp!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits