Kreativ getaway til Kragerø Resort

Her i byen koker det sånn at jeg trenger å rømme litt vekk om jeg skal få gjort noe annet enn brannslukking på kontoret... Det å gå i kreativ modus med masse forstyrrelser rundt seg, er i allefall en utfordring om man planlegger å gjøre seg ferdig.

Så - på søndag skal jeg nemlig stikke av! Bare for å få 5 stille, men intensive tegnedager med ro og fred rundt ørene. Nå skal jeg nemlig tegne/male ny kolleksjon til plakat og kort-serien med nostalgiske motiver. Jeg tar med et lass tegneblyanter, maling og papir - pakker i bilen og kjører til deilige Kragerø Resort nå til helgen - og kommer ikke hjem før på torsdag ettermiddag. Dét blir deilig, det.

Er ikke bare meg som trenger å rømme, så jeg får selskap! Min gode venninne Christel - er singer/songwriter, skriver for tiden nytt album og blir med på det kreative lasset. Stas! Vi skal være flinke å dele litt av turen og hva vi holder på med underveis. Det er fint å være litt i skapermodus sammen, selv om vi holder på med hvert vårt prosjekt. Medsammensvorne schtøggejoggebuksebrukere, muligens.

Og Kragerø Resort ser jo slettes ikke slitsomt ut... Noen som har vært der?


Liten pause i fine Kragerø? Helt i orden.
Bare noen dager med kontorinnspurt - så kommer det straks nye illustrasjoner :-)

Jeg gleder meg!

3 kommentarer

Ellen

13.03.2014 kl.00:30

Jepp, har vært der! Flotte rom, god mat, herlig atmosfære og DEN utsikten:) Var der på en konferanse og var veldig fornøyd:D Ha en fin tur!

Mona

13.03.2014 kl.07:02

Å herregud så herlig!!! Dit vil jeg!!!

themostboringwomanever

13.03.2014 kl.15:32

Det ser i alle fall ut som en særdeles god ide. Skulle ikke vært meg i mot å gjort det samme :D

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits