Ut på tur, definitivt ikke sur.

Oi, så fort tiden gikk.

Rett over nyttår bestilte jeg tur til Gdansk, og tenkte at nja - det er jo leeenge til slutten av februar. Og ca en time senere - poff ! - slutten av februar. Så i morgen tidlig drar vi på tur! Jeg har pakket kofferten så nett som mulig så det er litt plass i den på tur tilbake. Har ingen store handleplaner men er jo etterhvert bittelitt klok av skade. Man legger på seg på tur. A-l-l-t-i-d. Det viktigste er i allefall på plass i håndvesken.

Kjæresten / Den nye sjefen min er også med. Vi har masse, masse å organisere før vi overtar butikklokaler om 6 dager. Vi har masse planer, og utfordringen er nesten bare å begrense seg. Uansett venter en ekstremt gøy tid med masse nye opplevelser. Det er så fint å skape sin egen hverdag, selv om det er forbannet skummelt og spennende til tider. Men hva annet skal man gjøre - enn å se opp og frem? Ikke bare titte på to-do-listen i allefall :-) Kan bli frustrert av mindre!

Ellers har vi flyttet de siste lagerboksene inn i leiligheten denne uken. Herregud, så mye greier vi har. Gamle antikviteter. Babyklær i størrelse hamster. Skissebøker og lerreter i hytt og kanari. SKO. Sikkert en million stykker. Jeg har vært på finn.no med endel av både gamle møbler og nå, en milepæl: Barnevognen skal selges. Tenk at vi har en SÅ stor gutt plutselig. Kom ikke han nettopp ut? Jeg har i allefall fremdeles traumer etter sykehustruser og full pupp. 

Nei, nå er det på tide med nye tider!

Jeg gleder meg.

Følg oss på tur :-) Jeg skal legge ut fortløpende hvordan Gdansk er! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits