Vi åpner showroom i Oslo!

ENDELIG kan jeg fortelle dere hvorfor jeg har vært helt fullstendig fjern med bloggen det siste! Jeg har hatt hodet mitt et heeeelt annet sted, løpt på visninger, signert kontrakter og løpt i møter.

Vi får nemlig SHOWROOM snart! :-) Hyl! Jeg har så masse fine sprellende sommerfugler i magen at jeg går helt i sirkel. Og endelig kan jeg fortelle dere det. Jeg lover å ikke være så hemmelighetsfull fremover. Eller, vel... Bare litt, til vi åpner dørene om et par små uker. Men litt kan dere jo få vite ;-)

Vi åpner butikk midt på Frogner - og allerede før påsken er her skal jeg invitere dere til åpningsfest! (Send din epost til event@emmeselle.no om du vil stå på mailinglisten vår)

Jeg gleder meg veldig! Kommer dere innom, eller??

Stay tuned :-) 

2 kommentarer

moda

21.02.2014 kl.13:57

så spennende. jeg skal se om jeg får tid:)

Maria

21.02.2014 kl.14:15

Nei så flott! Gratulerer!

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits