Når det er mørkt ser man ikke kaoset.

Å, hei! Hæ? Om det er noen hjemme? Eh, nei ikke egentlig. 

Jeg sitter her i mørket. Krøllet opp på en kontorstol. Nakken min hyler om nåde, og det gjør den sultne magen min også. Èn bitteliten arbeidslampe i hele rommet lyser på det jeg holder på med. 

Så, hva holder jeg på med, da? Jo, jeg sitter på en HAUG av rot og kaos. Jeg mener det. I sted satte jeg meg på en matboks som var dekket av papirer. Har tråkket på Posten fra i går og bak meg ligger det ørten pappesker som nå heldigvis er tomme. E.N.D.E.L.I.G! Det er nemlig ikke bare bare å rigge messe, det skal jeg love dere. I går rigget jeg i 12 timer i strekk, med 4 timer hjelp for det viktigste (selve rommet, veggene, hyller etc.) Siden da har jeg kjempet for å bli ferdig slik at jeg slipper å jobbe i morgen også. 

I morgen er det prisutdeling og jeg skal sitte ned noen timer uten å være effektiv, det blir godt kjenner jeg. Skal bare klappe for vinnere og vente på å få se prisen som jeg har laget. Hold utkikk etter kategorien "Årets sterke mening" som deles ut av Nettavisen - den kommer nemlig fra min arbeidsplass og gikk akkurat ut fra rammemakeren ferdig og klar :-)

Akkurat i dag er det ikke plass til så mye som et papir ekstra på denne arbeidspulten. 


Det er best å sitte i mørket, for da ser jeg ikke alt kaoset BAK meg. Uff. Kanskje jeg må gjøre noe med det...

Sukk.

Over og ut! Meg mot rotet. 0-1.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits