Ikke bli en sånn Facebook-mamma.

Note to self.

Vel, lettere sagt enn gjort da! Spesielt når man har et så hysterisk morsomt avkom som lett kunne fyllt en egen Facebookside med gullkorn. De ramler bare ut av han, dagen lang. Stakkars liten som ikke vet det selv, en gang! Vi har ledd så vi har grått, gjennom hele julen vi. Litt lettet at den er over nå, i grunn! Puh.

 

 
2 kommentarer

Louise

30.12.2013 kl.09:56

Haha fantastisk!

For en sjarmerende sønn du har! Ler høyt over frokosten her.

Og det positive med bloggen din må vel være at du kan bare fylle bloggposter med Max's gullkorn! (så slipper du å bli en slik facebookmamma)

Inspirato.blogg.no

30.12.2013 kl.18:40

Louise: Ja han er underholdende nok til tider :-) Noe sier meg at det ikke blir vanskelig å finne ting å skrive om, sånn i fremtiden ;-)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits