Helgen min på Designernes eget julemarked

Aaah. Nå har jeg satt meg ned for første gang siden fredag, sånn ca. Når jeg tenker meg om satt ikke jeg så mye da heller - fordi vi løp rundt og rigget, pakket esker og skrudde planker fast i andre planker. Alt fordi helgen har gått med her:

Elsker DogA sine fantastiske rustikke lokaler. 150 designere samlet under ett tak, med utvalgte produkter til salgs i 2 dager. Kjempekoselig! Jeg og to glade hjelpere har gjennomført Emmeselle sin første Designernes eget julemarked - og vi er kjempehappy :-) Julestemningen er nesten på plass, den også.

Norsk Nostalgi over en lav sko :-)

Emmeselle i felten, her bestående av to brunetter ved navn Mona... og Mona.

Søndagskunder

En av kundene postet dette på Instagram allerede i dag, etter å ha fått opp en vaffel og en melkekartong på veggen:(Takk @vaaghen for bilde - og tusen takk assistent Lydia for fantastisk god hjelp på lørdag!)

Nå hadde det egentlig smakt veldig godt med et par fridager, men det kan jeg visst se langt etter. En stabel av papirer står klar foran meg her på pulten, jeg får bare stupe inn i den og se hva som skjer :-)

Ha en fin mandagskveld!

2 kommentarer

Lydia

10.12.2013 kl.16:49

Åh, bare hyggelig! Håper søndagen innbrakte masse kunder(:

- L

Inspirato.blogg.no

10.12.2013 kl.19:06

Lydia: Nesten like mange som lørdag, men de var sen å stå opp! Vi stod og slasket oss helt til 12 før folkemengden var der :-) Men alt i alt - super helg begge dagene!

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits