Avisintervju og spørsmål

Har fått den digitale varianten av trykt avis fra forrige lørdag - så kan jeg dele den med dere :-) Dere får lappe sammen overskriftene selv. Jeg fikk visst hele 3 sider - Takk, lokalavisen! Det er hyggelig å få komme "hjem" på besøk.

Vi hadde journalistbesøk i byggekaos og har snakket om alt mulig rart rundt det å starte for seg selv. Finn fram lupen og les om du klarer...
Jeg vet det er mange av dere som tenker mye på hvordan det er å starte sin egen bedrift. Hva man bør tenke på, spesielt om man er foreldre. Mange av dere skriver til meg og spør meg om ting som hvor skummelt det er, bør man satse, er det vanskelig... Jeg kan gjerne lage et lite innlegg på akkurat alle disse spørsmålene. Har jo samlet endel allerede. Har dere flere spørsmål rettet til en etablererdrøm eller karrieremammaen i deg? Still dem i kommentarfeltet under eller via mail, så skal jeg prøve å besvare dem etter beste evne :-) .... Er nok ikke alle svarene jeg har selv heller - men kjør på! 

 

...Er dere mer nysgjerrig på ferden?

Her kan dere lese om da jeg ble sykemeldt fra jobben min i flere uker.

Her og Her kan dere lese om da jeg sa opp jobben min.

Her kan dere lese om en småbarnsmammamorgen.

Her kan dere lese om gründerhverdagen i startfasen.

Her har jeg allerede svart på noen av spørsmålene deres.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits