PUH. Hilsen sliten blogger / gründer / mamma / fyll inn det som passer.

Jadaa! Jeg er klaaaar over det. Jeg har ikke blogget hele uken. Drittblogger. Jeg burde være lenket til maskinen min. Det er bare det, at den siste uken har jeg knapt kunne SE maskinen min. Den har nemlig vært gjemt bak et helt sinnsykt varelager som ikke har plass der det skal enda, fordi jeg har drevet og pakket, klargjort og styrt på for å gjøre alt fint til designmarkedet jeg skal være med på denne søndagen! Og jeg lover dere... 2000 poser, 500 esker i forskjellige varianter, leveranser paralelt med rydding og sortering.... Det tar plass. Særskilt tar dette plass når man samtidig har tatt ned utstillingen, og det står bilder mellomlagret hjemme i stua før de kommer på plass der de skal. 

Denne uka har jeg opplevd et par nye ting. Som for eksempel:

- Har opplevd hvordan det er å slå seg selv i ansiktet med en racerbilpotte. (Også en del av galskapsprosjektet, rydderutinger, enkelte plastdeler som sitter veeeldig fast, for så å plutselig ikke sitte fast i det hele tatt lengre. BANG! Kul.

- Har møtt to herremenn som gikk gjennom parken med hver sin banjo og spilte Justin Biebers "Baby" mens de vandret.

- Har nesten kjedet i hjel bulldogen. Jeg vurderer nesten å bomme henne vekk litt, fordi jeg får så dårlig samvittighet i travle perioder og hun ikke får nok oppmerksomhet. Kan dyr dø av kjedsomhet? Jeg tror vår snart gjør det. 

Uansett. Grunnen til at bulldogen kjeder seg, er følgende:Om dere befinner dere på østlandet denne helgen, foreslår jeg en tur til Moss! DER finner du mye gøy denne helgen. Gleder meg skikkelig til å være en del av en spennende gjeng med masse flott på salgsbenkene sine! Jeg kommer som sagt opp dit med NY kortkolleksjon, leveres med bud til hotellrommet mitt på Moss, faktisk. Så leveransen er skikkelig, skikkelig fersk. I tillegg har jeg med masse plakater PLUSS nye trykk på magasinsider! 30 nye, faktisk :-) Alle unike.Kanskje vi sees til helgen, da??

6 kommentarer

telencephalon

25.10.2013 kl.17:23

Hvis du er en drittblogger, finnes det mange som andre der ute lukter værre enn møkkbefengte ku lang vei! Det er bare sunt med en pause :-)

Benedikte

25.10.2013 kl.19:06

Jeg har savnet deg, men syns ikke du er drittblogger! Lov å være stressa/sliten/hundelei/kulete :) Satser på man er mest stressa fordi buisinessen går bra, da blir jeg glad. Ha en strålende helg!

Hilde

25.10.2013 kl.19:08

Kan jeg spørre hvilket trykkeri du bruker og hvor du får tak i de smarte rullene til å ha illustrasjonene i? :) Hadde vært morro og fått trykt egne tegninger eller bilder og gitt bort til jul :)

Håper du får en super helg! Bloggers Marked hørtes veldig artig ut!

Inspirato.blogg.no

25.10.2013 kl.20:33

Hilde: Hei! Å bestille som privatperson ville jeg kanskje gjort gjennom feks. AllKopi e.l. Jeg produserer i stor skala og da går jeg til fabrikkleverandører, noe som blir vanskelig når du skal produsere litt til jul :-)

Inspirato.blogg.no

25.10.2013 kl.20:34

Benedikte: Ah, ja. Du har rett. Jeg klager ikke. Det er jo kaos fordi firmaet går bra - OG forbi vi faktisk bygger akkurat den leiligheten vi drømmer om å bo i. Vi er jo slitne av en veldig god grunn :-) Og takk! Strålende helg tilbake ;-)

Gamle skatter får et nytt liv

26.10.2013 kl.10:21

Hei. Måtte faktisk le litt når jeg leste innlegget ditt, for det er så typisk når man har massivt å gjøre, at man klarer å få en ting som det egentlig ikke skal være mulig å slå seg på til å ende med kul i hode. haha men det er godt å vite at vi er fler i samme båt;)

Lykke til med utstillingen og alle de andre prosjektene:)

Ps: tror ikke hunden vil dø av kjedsomhet, da tror jeg faktisk min ville stryki med for lenge siden hehe

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits