Fargerik trendlunsj med Nordsjö

I natt skal jeg drømme om fargerike fugler, blå hav, luftballonger, tulipaner og alt som har farge på. Jeg har nemlig brukt formiddagen min på en visningslunsj med Nordsjö og har tittet på 2014-trender, fargeharmonier, interiører og alt mulig inspirerende visuelt. Gøy både for illustratør-meg og oppussings-meg :-)

Ble kjørt til døra på Ingensteds på Grünerløkka hvor det ventet inspirasjon, champagne, fargerike goodiebags og noen liter maling ved siden av lunsjen.

Traff også den hyggelige interiørbloggeren bak Med et lekent sinn - en fargerik tjei :-)

Legger ved et par bilder av det jeg har tittet på i dag. Deilig med litt inspirasjon i innspurten av gæring-renoveringen. Er jo mer opptatt av membran og flislim for tiden, enn faktiske farger og finish. Men denne fargen har jeg valgt til gjestetoalettet vårt, sammen med marokkanske fliser fra Historiske!

Ser også litt på inspirasjon til kontoret mitt - som er under prosess og sårt savnet. Jeg sitter i en haug med papirer og venter. Lengter. Venter litt til.... Liker skikkelig knæsje farger sammen med veldig rolige. Sånn som disse, brungråaktig er en super basis...

Har ikke tenkt å gå helt apeshit med malekosten, men det er forfriskende å se andre som gjør det!

Og så drøfter vi om vi kanskje kanskje skal ha tapet i ett av rommene... Hva tror dere? Vi har jo nesten 3 1/2 meter under taket, svært listverk, stukkatur og rosett med lysekrone... Kanskje det hadde vært litt frekt?

Liker koppertrenden som foregår nå! Så lenge det ikke er fargen, ikke gamle blomsterpotter og øsekar på en trevegg.

Kontraster som oppfattes som rene og harmoniske liker jeg også godt... Luksusproblem å bygge det man vil ha - man vil ha litt av alt!

Årets trendfarge er grønnblå TEAL som jeg også fant et spann av i goodiebagen min. Haha, det er ikke alle goodiebags som kommer med oppussingsmateriell! Skulle fått en ny dusjvegg også. Det trenger jeg nemlig. Lurer på hva jeg skal male nå. Så langt lander jeg på følgende:

a) Gjesterom (én vegg, resten er hvitmalte murvegger)

b) Kontoret mitt (to vegger, resten er steinvegger)

c) En trekrakk?

Hva er din favorittfarge i år?

 

2 kommentarer

Kk

17.10.2013 kl.21:30

Så fine bilder! Har en del favorittfarger, jeg.

Mari R. Gråberg

17.10.2013 kl.23:11

Så masse fine bilder og mye inspirasjon! :)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits