Sesongkjøkkenet

I dag har jeg vært fullstendig bortskjemt! Har bare vimset fra det ene sosiale opplegget etter det andre. Jeg har jevnt gjennom dagen blitt plassert smilende i en eller annen stol med et stort glass rødvin i hånden. Startet for eksempel formiddagen med en superkoselig lunsj sammen med min flinke venninne Mona, som også står bak Sesongkjøkkenet . Hun er helt fantastisk med alt som handler om sesongmat, råvarer og kunst i grytene.

Eplene er fra kolonihagen deres, og har bare reist hele lille veien fra Ekeberg til Frogner...

Jeg kom sulten inn på kjøkkenet og hang over grytene de siste minuttene. Synd at ikke internett kan formidle dufter.

I dag laget hun en helt fantastisk høstsuppe til meg, med varme krydre, linser, kokosmelk, koriander, rosiner og andre fabelaktige ingredienser...

Jeg holder for tiden på å skrive en sak om Rosa Sløyfe, og tok i den anledning med et lite retro forkle til henne fra Nora Farah i samarbeid med Kreftforeningen.

Helt greit lunsjsted!

En av bildene mine bor på veggen hennes...

Uh, nå ble jeg sulten igjen....

:-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits