Bättre!

Puh!

Jeg sitter altså her og oppdaterer nettbutikken min litt, rydder i arkivet og får litt struktur på ting og tang. Innser at jeg kanskje må hyre inn litt hjelp for å gi hjemmesiden min et lite løft. Det var det der med tiden, da. Alt tar så utrolig lang tid, alt skal behandles, søknader skal innvilges, koder skal implementeres, systemer skal testes... I need tech support! Men endelig, endelig er betalingsløsningen klar i nettbutikken, slik at folk kan få til å betale med kort og vanlig visa-betaling, mot tidligere kun PayPal og forskuddsbetaling. Masse papirer, fakturaer og styr senere - og vips systemet er oppe og går! SÅ mye lettere. Både for meg og kundene. Et par små klikk - og vips er en signert plakat på tur ut dørene her :-)

Oo! Forresten så skal jeg være med på noe gøy i slutten av måneden! Jeg skal være med på Bloggers Marked i Moss - som er et svært designloppemarked, arrangert kun i ÉN dag, med kun spesielt utvalgte aktører. Jeg er én av dem - og kommer opp ditt med en bil full av plakater og kort :-) De kan da altså kjøpes over bord søndag 27. oktober, mellom 11 og 15. Gleder meg skikkelig til å gå litt rundt der selv! Blir masse spennende å titte på, garantert!Vil dere se hva som skjer i vinduskarmen når jeg sitter og knotter på skjermen min? Her er det to små skapninger som susser og koser på hverandre. Bulldoggen snorker og snøfter i velvære mens hun lukker øynene og snuser i håret til Max, som selv sitter og spiller puslespill på iPhonen min. Små klemmepauser er lagt inn i programmet også. For en fin gjeng!

Har dere noen innspill på nettbutikken min, forresten? Tar gjerne i mot tips om dere har noen. Noe som savnes derfra? Noe som er vanskelig å forstå? LITT lettere å betale med vanlig kort, eller?

Her venter en skikkelig ryddeøkt når den lille har sovnet... (Har skrudd opp bokreoler og garderobeskap her, det ser mildt sagt interesant ut her inne.)

Ha en fin tirsdagskveld :-)

Én kommentar

phantomblue

09.10.2013 kl.21:46

Ser ut som jabba visker hemeligheter til mini

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits