Høst og ny bil!

Når man ser etter ny bil er det en rekke kriterier som ligger der - i veien for å faktisk ta et endelig valg. Man vil selvfølgelig ha en frekk bil, som ser fin og ny og lekker ut. Men så har man blitt familie, og da trenger man gjerne plass til både barnevogn, bagger, nips, isofix og annen praktisk drit - og da er man plutselig over i kategorien "De som kjøpte Caravelle og pimpet den med 20"- felger". Vi prøvde å ikke ramle i den fella. Samtidig trenger man jo ikke gå helt "Se-jeg-har-fått-familie-og-barnestoler-og-hellokitty-solbeskyttere-i-alle vinduene" heller? Tro meg, jakten har vært hard og intens. Vi har i jakten vært innom det meste fra vintage Porsche (med plass til ca én ekstra veske, og barnet får nok bli hjemme) til minibuss i tilfelle vi aldri blir ferdig med oppussingen og får ca 8 barn til. Vi slo vekk den siste tanken.

Og SÅ tror jeg kanskje vi fant den optimale familiebilen som samtidig har et snev av batmobile over seg.

Hva tror dere? Kan denne være et alternativ?

...Drit i hva dere tror. Muaha! Vi kjøpte den!

Har til og med fått den levert med egen logo :-)

Kjæresten mener alt som lages i Italia ser flott ut, men at de kvalitetsmessig snubler i skolissene sine 10 meter fra målstreken, og at redningen til Lamborghini var at noen tyskere tok litt styring på nisseverkstedet. Noe sånt. Så han mener vi i verste tilfelle har kjøpt en drittfin drittbil. Time will show. Jeg synes den er skrekkelig fin, i allefall.

Vi innviet bilen med en tur til Bygdøy for å lufte oss litt.

Jeg har dessuten feiret kjøpet med en saftig forkjølelse. Har kronisk gåsehud, nesen min gråter og alle leddene mine har blitt pensjonister. Jeg har flyttet inn i høstjakken min og kommer ikke ut herfra før til våren.

Ha en god uke, nyt de friske nesene deres!

Atsjo, snufs, over og ut.

Én kommentar

Renate

07.10.2013 kl.20:58

Ah, jeg liker den<3 Godt kjøp!

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits