Om meg

Mitt navn er Mona Stenseth Larsen - og jeg har det jeg mener er drømmejobben. Jeg lever nemlig utelukkende av å tegne og skrive. 

Jeg blogger for Nettavisen/Side2 om det å være karrieremamma. Midt i Oslo sentrum bor jeg sammen med baby Micki, Max på 4 år - og pappaen deres, Marius. Han er en kunnskapsrik supermann og fantastisk far som finner en løsning på absolutt alt her i verden (bortsett fra de mest banale ting, som å huske skru på tannkremlokket etter bruk)

Kort oppsummert handler Inspirato om hvordan det er å sjonglere familielivet med et hektisk gründerliv.

For selv om bloggen er en del av jobben min, er det selskapet vårt Emmeselle AS som er mitt hjertebarn, der min rolle er å være illustratør/tegner/kunstner, eller hva du ønsker å kalle meg. Vi driver nettbutikk som selger produkter med min strek, samt er vi leverandør av disse varene til nesten 200 butikker rundt om i landet som selger min strek til sine kunder. Du har muligens sett tegningene mine på kort eller plakater i design- og interiørbutikker rundt om kring, eller i bokhandelen med "Minneboken - Norsk nostalgi" som jeg gav ut på Aschehoug forlag høsten 2015. 

Sammen gjør vi det meste, vi er familie og familiebedrift, samtidig som vi har totalrenovert en leilighet i 1890-bygård. Det hele krydrer vi med diverse andre prosjekter som dukker opp underveis. Vi har ikke mye fritid, men vi elsker det vi holder på med selv om vi kan bli litt lei av oss selv til tider.

Følg oss på ferden :-)For å se mer hva jeg tegner/maler, trykk deg inn her.

 

For samarbeid og andre henvendelser:

Skriv en mail til inspirato@me.com

10 kommentarer

Tina

04.10.2013 kl.22:23

Halla!! Jeg må bare starte med fortellle deg at dennne siden er til sykt stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de søteste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være mega snill å dele den på bloggen? :3 Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du oppdaterer kjempe ofte fremover!!!!

Hanne

07.10.2013 kl.10:41

Finner deg ikke på Instagram ! Krise! Har du ikke Instagramkonto kankje? Hannepanneklem :O)

Inspirato.blogg.no

07.10.2013 kl.11:47

Hanne: joda! Jeg er her! Der! @emmeselle :-)

Hanne

07.10.2013 kl.12:05

Hurra!! :O) Da skal jeg klare å finne deg!

Bee

08.10.2013 kl.23:39

Hei og h!

Nå har jo jeg kommentert et par ganger før, men veldig synlig på bloggen din er jeg jo ikke. Men du skal vite at jeg er fast leser, og hvert eneste nye innlegg er et høydepunkt i en hverdag som ellers består av mer eller mindre vellykede forsøk på kreativ skriving, samt hobbybondesyslerier. Bergen er min by, og jeg er nok en av dem som ikke er spesielt glad i Oslo. Meen, når det er sagt vil jeg også du skal vite at jeg hadde grusomt lyst til å være med på åpningen av utstillingen din, og hadde det ikke vært for at det kolliderte med noe annet lurt den dagen, hadde jeg nok tatt turen! Altså, dette var en veldig lang måte å forklare at jeg er stor fan av arbeidet ditt, og du skal ikke se bort ifra at jeg tar turen en dag!

Dett var dett, fortsatt god kveld til deg og dine :)

Inspirato.blogg.no

09.10.2013 kl.08:44

Bee: Tusen hjertelig takk for alle de fine ordene! Så utrolig hyggelig å høre. Det er sånne tilbakemeldinger som gjør blogging hundre ganger triveligere en onsdags morgen, for eksempel. Ha en fantastisk dag - du gjorde min litt bedre ;-)

V89

22.10.2013 kl.08:24

Jeg beundrer bloggen din.

Hvorfor heter ikke bloggen din "Emmeselle"? Alltid lurt på det. Hehe

Inspirato.blogg.no

22.10.2013 kl.10:28

V89: Hei! Tusen takk for det! Jo, Inspirato ble til et par år før Emmeselle. Pluss at jeg er jo hakket mer personlig på blogg enn på en hjemmeside, for eksempel. Er greit å separere dem litt :-)

sexyoslo

10.02.2014 kl.19:15

Hei, kor du har studert henne? Syns du har masse fine bilda, og syns du har en vældig ideel karriære. Kommer nok til å end opp innafør cirka det samme ;)

Kristine

05.03.2015 kl.02:37

Hei!

Jeg er så glad for at jeg fant bloggen din. Jeg har veldig lyst til å bli illustratør, og det er utrolig inspirerende og lese bloggen din. Er for tiden ganske usikker og forvirra for hva slags utdanning jeg burde velge til høsten. Så det jeg lurer på er, hvilken utdanning har du? Og har du noen formening om hvordan det er å studere illustrasjon på Norges kreative fagskole? Og hvordan gikk du fram da du begynte å jobbe, når du var ferdig med å studere?

Beklager masse spørsmål, men jeg er en utrolig forvirret sjel for tiden!!

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits