Vintage hasselblad på veggen din?

Hadde helt glemt å vise dere de fine bildene som interiørbloggeren bak Anetteshus.com tok for litt siden! Hun er utrolig stilig, og har en av plakatene mine på veggen sin - et vintage Hasselbladkamera.


Hun har brukt en standardramme i 30x40 cm for å ramme inn - både denne minste størrelsen fungerer fint, men også 40x50 med passepartout er supert - og fint med litt ekstra luft rundt om du har plass på veggen. Lett å få tak i på f.eks IKEA eller Clas Ohlson - eller andre butikker som selger rammer. Bare å putte rett inn, slenge på en tapebit og sette i bunnen. Voila! Klar for veggen!

Har du lyst på en direkte hjem i postkassen din? Den koster bare 299,- og er signert :-) Bestill en her!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits