Bilder fra åpningsfesten!

For en helg. Jeg bare smiler og er så takknemlig - og ikke minst er jeg avslappet igjen. Endelig ferdig med planlegging og logistikk og alt som nesten ikke går eller såvidt går i orden. Festen på fredag tok helt av, og jeg skulle ønske jeg hadde 10 stk av meg selv som kunne gå rundt og snakke med alle de fine menneskene som møtte opp. Vi startet å henge opp bildene på torsdag, og ble så vidt klar med det aller meste like før gjestene begynte å dukke opp. Puh!

Klare for gjestelister, folk og goodiebags. 

Fine jenter fra By Malene Birger - min favorittbutikk i byen (Hegdehaugsveien) hvor jeg også fikk kjolen min fra. Love them! De sponset også én av de heldige festdeltakerne med et smykke fra vinterkolleksjonen - vinneren var Benedicte Hamnes, som lykkelig fant vinnerlappen i goodiebagen sin på tur hjem med toget! Gratulerer!

På 20 minutter hadde det kommet 150 gjester! Før 9 var vi oppmot 300 :-) Tusen takk til alle dere som bidro til å gjøre denne kvelden kjempeflott. For San Pellegrino som delte ut deilig lemonade, og Amarula og Midori som ble om til to forskjellige velkomstdrinker.

Så mange fine bidragsytere. Blant annet Pur Oslo som jeg har vært med å lage illustrasjoner til. Pur Oslo lager ren, sunn, økologisk snacks og ferskpresset juice. De sponset oss med snacks og ingefær/sitron/eplejuice, sånn mellom proseccoen...

Det er flinke Megan fra Natural Gourmet Institute som står bak Pur Oslo. Megan er på mange måter opptatt av det samme som meg når jeg tegner - bare med mat. At det helst skal være helt ekte, hjemmelaget, uten sukker og tilsetningsmidler - og uten ekstra fjas. Og så skal det smake godt, men være godt for kropppen. 

I goodiebagen fant (de 150 første) gjestene også en pakke med mine favorittpenner fra Micron - i 3 ulike tykkheter. Tegne.no var med på å sponse disse - samt en skissebok i resirkulert papir. 

Etter å ha fraktet en full varebil med goodiebagmateriell til utstillingen, var det litt godt at gjestene hjalp meg å bære dette hjem til seg selv etterpå :-) Ellers vil jeg rose fine bidrag fra Elle Decoration, Den aller beste Lakrids by Johan Bülow, Høstkakao fra Whittard / Amundsen Spesial samt Superdeilige Comfort Zone velværeprodukter fra favorittstedet mitt for egenpleie - WahWah.

Jeg smite så mye denne kvelden at jeg følte jeg hadde gått rundt med en kleshenger i munnen da jeg la meg halv fem...

I denne minneboken som ligger i utstillingslokalet, samler jeg sammen deres historier, minner og tanker rundt gjenstandene jeg tegner. Mange minner har blitt delt allerede, og jeg håper at hvis dere tar turen innom utstillingen, så legger dere igjen et lite spor. Det setter jeg veldig stor pris på, og kommer til å spare i all evig tid :-)

Flinke matkunstner Ida Frosk dukket opp i sin signaturgenser - digger den! (Og dama!)

Ett av de 28 utstilte arbeidene du kan se på Kulturhuset, Youngstorget, Oslo. Utstillingen henger en måned til, og jeg vil være tilstede jevnlig og hilse på dere som finner på å ta turen innom :-)

Verdens flinkeste Christel Alsos sang noen deilige låter for oss -

Folk handlet bilder og holdt meg opptatt....

Gjenopplever noen alvorlige fotofail-øyeblikk skutt med telefonen.

Og så fikk jeg vist fram alle tingene jeg har jobbet med i hele sommer. Endelig ferdig!

Detalj fra mitt OSLO-bilde.

Og om du er i Oslo, men gikk glipp av festen - så er du hjertelig velkommen innom Kulturhuset på Youngstorget ca når som helst på dagen! Utstillingen står åpen. Jeg er også her - innimellom, bla. akkurat NÅ, ettermiddag søndag - og en tur i morgen, mandag. (Men så reiser jeg til London på tirsdag og er tilbake igjen uken etter.)Og HER inne - bak disse fine flisene, finner du flere bilder.

Alle bildene er til salgs - med to ulike priser. Enten begrenset opplag med nummererte/signerte trykk (33x48cm) på 350gr. teksturert papir MED håndlaget ramme fra Rammegalleriet  for 2499,- eller A3-poster på 180gr. papir, unummerert men signert - i plakarull (samme som nettbutikken) for 299,-

Om du tilfeldigvis befinner deg i en annen del av landet, så kan du nå også finne plakatene til salgs i nettbutikken - og få plakaten sendt direkte hjem til deg. Få tak i noen av motivene HER!


 

Nå skal jeg ta en liten pustepause fra jobbingen snart :-) SÅ koselig å treffe dere.

10 kommentarer

Janne, kommenterer tilbake

15.09.2013 kl.16:12

fine bilder :)

Lydia

15.09.2013 kl.18:12

Gratulerer igjen, var kjempegøy å se både deg og utstillinga (: Særlig siden jeg har fulgt bloggen din og tegninga di så lenge at jeg har fått med meg denne Emmeselle boomen!

.. Forresten en ære å ha halvparten av mitt o' så skjønne bakhode på bloggen, haha :D

- L

Nathalie.

15.09.2013 kl.18:18

Så artig! Gratulerer så mye :) Du er vanvittig dyktig!

Samboeren din minner meg om Barney Stinson i profil. Hehe :)

Hilde

15.09.2013 kl.18:59

Gratulerer med vel overstått åpningsfest og etter hva jeg kunne se, veldig godt salg! :)

Må også takke deg for at jeg fikk komme å se de kjempefine illustrasjonene dine, den supre goodiebagen, samt at jeg fikk en koslig prat med deg :)

Nå skal jeg lete etter en ramme til min nyinnkjøpte Hasselblad :)

Ta en velfortjent pause og ha en fortsatt fin kveld!

Inspirato.blogg.no

15.09.2013 kl.23:57

Hilde: Tusen takk - og hyggelig at du kom! Jeg tar pause på tirsdag - og reiser vekk en uke til London helt uten fastlåst program (noe det har vært nok av i det siste) ..Så dette blir min "ferie" selv om det er endel jobbing som skal gjøres på turen. Skal nyte å ha overstått kalaset - og se på hva høstens planer blir. Jeg gleder meg! Kos deg med din nye Hasselbladplakat, håper den tar seg ut på veggen din :-)

Inspirato.blogg.no

15.09.2013 kl.23:58

Nathalie.: Haha! Takk! Og jeg måtte sjekke hvem Stinson er (har ikke hatt TV på snart 2 år) men kjenner han jo igjen fra ett eller annet... :-) Kanskje jeg ser en bitteliten likhet der et sted. Han får høre litt forskjellig han! Morsomt med likheter :-)

Inspirato.blogg.no

15.09.2013 kl.23:59

Lydia: Hehe, å ja det var DITT bakhode?? Fnis. Du har ikke stukket deg godt nok fram, da. Neste gang! Hyggelig å treffe deg også :-)

Sara

06.10.2013 kl.01:19

Hei Mona,

Jeg liker bildene dine veldig godt (og bloggen!), men lurer på om det går an å bestille fra usa? Jeg flytter dit om tre måneder og har allerede alt for mye å pakke, men skulle så gjerne hatt en av dine typisk norske motiver på veggen der.

Inspirato.blogg.no

06.10.2013 kl.08:04

Sara: Hei! Det går an! Jeg sender til hele verden :-) God tur!

Sara

06.10.2013 kl.09:26

Supert! Takk :-)

Skriv en ny kommentar

Inspirato.blogg.no

Inspirato.blogg.no

30, Oslo

Velkommen til mitt bloggarkiv - hvor jeg har publisert totalt 900 innlegg fra 2011-2016. Inspirato er en samling av tekster, bilder og innlegg skrevet av en illustratør, småbarnsmamma og gründer som skrev under Nettavisen / Side2 Foreldre. Dette er ferden min som "egen lykkes smed" - hvor jeg har skrevet om etableringsfase med både selskap og familie - hvor jeg har skapt den hverdagen jeg selv har ønsket. Her kan du lese om både oppturer og nedturer, gründerliv, totalrenovering og det å være gravid og få barn.

Kategorier

Arkiv

hits